היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הילד יכול לרכב על אופניים דו גלגליים עם גלגלי עזר? (לא תלת אופן) דניאל כ"כ מתלהב מהאופניים של גדולים והוא כמובן כבר יודע לרכב על תלת אופן עדיין לא מצורה מושלמת אבל יודע. תודה לכל העונות
8 תגובות
עמוד 1
למעין קנינו ליום הולדת שנתיים. חשוב שרגליו יגיעו לרצפה כשהוא יושב על הכסא אופניים. בהתחלה כדאי להשתמש במקל מטאטא או דומה לדחיפה מאחור עד שישלוט בפדלים.
לגיל שלו הייתי ממליצה על תלת אופן שאפשר לשלוט בו, והוא יציב יותר.
באופניים ממש עם גלגלי עזר שהילד נוהג בעצמו הייתי קונה בגיל 4-4 וחצי.
ליואב קנינו אופניים בגיל 3 יפות עם גלגלי עזר... הוא לא הצליח לדווש וויתרתי לו... בגיל שלוש וחצי הוא פתאום עלה על האופניים והתחיל לדווש כמו ענק!!!!
תודה לכל העונות
לאביגיל קנינו קצת לפני גיל 3. היא בדיוק למדה לדווש בתלת אופן. חשבתי שיקח לה זמן ללמוד את העניין, אבל היא התיישבה עליהם ליד החנות אופניים והתחילה לתת רייסים
להב עוד לא מבינה את פעולת הרכיבה בעה בפסח נפרק לה את כל אביזרי התוספות מהתלת אופן ונתחיל לעבוד איתה
חח עידן כל פעם שראה ילד עם אופנים ביקש שאקנה לו שבוע שעבר אמרנו שזה אחלה שימוש לדמי פורים שקיבל לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!