היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני אוספת את הדברים של דנדוש ויש הרבה לא בשימוש ורוצה לתרום למחלקה אונקולוגית יש לדנדוש המון בובות פרווה ולצערי בגלל שדנדוש אסמטית ומקבלת לפחות 2 התקפים חזקים בחודש לפעמים מגיעים איתה למוקד ומיון בגללם ואינהצליות בלי סוף אני חייבת להיפטר מהכל להשאיר לה רק את המובחרים שאינם עם פרווה והרוב משחקי קופסא יהיו היא כבר אוטוטו בת 3 מישהי יכולה לעזזור לי בזה? לתת לי רעיון לאיזה בית חולים לאיפה למי? אשמח לעזרה תודה לעונות
7 תגובות
עמוד 1
אני מעבירה הלאה דברים לנזקקים באמצעות אתר "אגורה".
פשוט עד עכשיו תרמתי לויצו ביגודית או נתתי למעון הרבה משחקים כבר (נתתי להם כבר מעל 4 שקיות מלאות בשתי נגלות) ובגדים אני נותנת לביגודית של ויצו שזה גם חלק הולך לנזקקים ובגדים אוטוטו (יום שבת אני מסדרת ממיינת ומעבירה ביום א' הכל לביגודית)
ממליצה על מח' אונקולוגית של שניידר (מהיכרות אישית..)
תודה שילגיה ואני מביאה את המשחקים אליהם? איך זה הולך?
את לא חייבת לתרום, את יכולה להעביר את הבובות הפרוותיות מחדר השינה של דנדוש לחדר אחר, העיקר שהיא לא תישן באותו חדר עם הבובות וכמובן להקפיד לכבס אותן כדי שלא יצברו אבק. בכל אופן -לתרום זה רעיון יפה
ליא זה לא כל כך פשוט לאחסן בחדר אחר שיש רק חדר שינה וסלון אצל ההורים אין מקום אז חלק כבר אני מעבירה לחברה מהעבודה שיש לה ילדה בת שנה וחמישה או שנה וארבעה חודשים כלומר את שולחן הפעילות אני מעבירה לה ואת השאר אני אעביר לילדים חוליםבחדר שחנו ישאר המינימום מטבח עגלת סופר עגלת בובות עם בובות לא פרוותיות (בובות תינוקות) משחקי קופסא וספרים ופאזלים וגם לא הרבה מכל דבר אולי גם את הפאזלים אני אתן הם לא מעניינים אותה ואף פעם לא עיניינו אותה פאזלים
אני מציעה לך להתקשר לשם ולשאול. אל תסעי בלי לתאם..