סקר עיצוב הבית עם ילדים קטנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מזמן לא העלתי סקר ועלו לי מספר שאלות לגבי סידור הבית עם ילדים עד גיל 3-4
    אז ככה:
    1-אתן שמות דברים שבירים(וואזות,חרסינות וכו') על המזנון ,בהישג יד של הילדים? אני לא שמה כלום כי אם היה זה בטח היה נשבר מזמן..המזנון אצלי ריק וזה לא יפה...
    2-ספות -אתן שמות כיסוי? איך אתן שומרות על ניקיון הספות?אני שמה כיסוי למרות שהם מורידים אותו בערך 100 פעם ביום..
    3-שולחן בסלון-אצלי הם הופכים אותו למתקן ג'ימבורי -קפיצה ממנו לספות ובחזרה

אהוד
    עידן
15 תגובות
עמוד 1
  • 1. אנחנו שמים דברים שבירים על המזנון בלי בעיה, כי לינוי יודעת במה מותר לגעת ובמה אסור
  • עוד בהריון עם מעין טענתי שאין שום סיכוי שכל היום אומר לה לא לא לא ולא. זה הבית שלהן והן לא צריכות להיזהר כל היום או לשמוע לא.
    יש מקומות שרק לנו מותר לגשת אליהם ושאר הבית עבורן. לחלוטין.
    אין לנו דברים שבירים בהישג יד
    אין כיסוי על הספות (אם כי ניקנו מראש במחשבה שניתן יהיה לכבס וכ"כ ניקנו בכוונת תחילה במחיר זול יחסית ע"מ שלא יכאב הלב על כל לכלוכון).
    השולחן שלנו בסלון צמוד למזנון שאותו אסור להן לפתוח.
    אצלנו בחדר שינה בעיקר ישנים (כיום הן כבר התחילו לשחק בו ביחד) אבל כל הצעצועים מרוכזים בסלון.
    אני חושבת שבית יכול להיות נעים ליושביו גם בלי דברים שבירים.
    לנו יש שני קירות צבועים אדום שמוסיפים (עם תמונות מתאימות) ושטיח שאין עליו בעולם!

• -אתן שמות דברים שבירים(וואזות,חרסינות וכו') על המזנון ,בהישג יד של הילדים? לא, דברים שבירים בתוך המזנון.

2-ספות -אתן שמות כיסוי? לא, סלון עור

3-שולחן בסלון - אצלי זה לא מול הספות אלא בצד. רק אם צריך לשים משהו (אוכל וכו) מזיזים למול הספות (בין ספות לטלויזיה) . חוץ מזה, שולחן הוא גם מעור שחלק העיליון מתהפך או למושבים או לשולחן עץ. אתן מרשות להם לטפס? כן, שזה במצב של מושב

4-צעצועים- אתן מרשות שיהיו צעצועים בסלון או רק בחדר? כן מרשה

5-במידה והבית מעוצב יפה עם כל הנ"ל, איך אתן מציבות גבולות? תלוי...יש דברים שידועים שלא נוגעים בהם ואף אחד לא נוגע ..לרוב כי זה גם לא מעניין [:D]
  • היי מותק!
    אני עוד מחכה לתמונת!!

1- לא על המזנון, שם יש צעצועים של הילדים!! מה אני צריכה כל היום להזהר על וואזה שנמצאת על המזנון.. אבל במקומות גבוהים יותר- כן.
    2- יש לנו שמיכה של פו הדב על הספה.. בעקרון הספות שלנו הם מבד בהיר..
    אין כיסוי שמכסה את הכל, למרות שחשבנו לקנות..
    אנחנו לא מרשים לצאת עם אוכל מהמטבח.. רק כשבאים אורחים- כך שהוא נשמר די בסדר..
    3- אני מרשה לטפס, לא לעמוד, רק לשבת.. זה מפחיד אותי.. פעם הודיה עמדה על השולחן, שילה היה על הרצפה ומשך לה ברגליים, היא כמעט התהפכה על הראש!! אסור לעמוד! אם מישהו מטפס ועומד אני פשוט מורידה אותו משם, בכוח! אהחהו ג לא מרשים לקפוץ על הספות.. כך שזה לא יכול להיות ג'ימבורי!
  • תודה על התגובות

אהוד
    עידן
  • 1-אתן שמות דברים שבירים(וואזות,חרסינות וכו') על המזנון ,בהישג יד של הילדים?

אין דברים שבירים בהישג ידם של הילדים . לא לוקחת סיכונים מיותרים

2-ספות -אתן שמות כיסוי? איך אתן שומרות על ניקיון הספות?

יש לי ספות עור חום כהה , הבית נועד לשרת אותי ולא להפיך . לא קופצים על הספות כדי למנוע פגיעות של הילדים .
    3-שולחן בסלון-
    השולחן בסלון מזכוכית ועץ אצלי לא מטפסים השולחן שוב מפחד שהוא ישבר והילדים יפגעו .. הם יכולים להרכיב עליו פאזלים ולשחק עליו . אבל לא קופצים או דופקים עליו
    4-צעצועים- אתן מרשות שיהיו צעצועים בסלון או רק בחדר?

בסלון יש להם ארגז צעצועים נחמד ובמרטף נימצאים רוב הצעצועים שלהם .
    בחדרים רק ספרים ומשחקים קטנים . ואין דבר כזה לא מוכנים לאסוף . אוספים ביחד זה חלק מהמישחק .
    5-הבית שלי דיי מעוצב בית חדש 4 שנים אבל יש מקומות שלא נוגעים . יש ארונות שלא פותחים ויש כלים שלא משחקים איתם . בוילונות אסור לשחק - לא בטיחותי וגם עלה לי הרבה .
    הייתי ממליצה לך לראות כמה תוכניות של סופר נני מהעונות הישנות אפשר לילמוד המון מהן . לי התוכניות עזרו מאוד .
    אל תיתביישי לפנות לייעוץ מיקצועי לגבי חינוך הילדים .

אני לא מכירה אותך איישית ויחד עם זאת ניכנסת לליבי בצורה יוצאת דופן

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • 1-אתן שמות דברים שבירים(וואזות,חרסינות וכו') על המזנון ,בהישג יד של הילדים?
    לא... אחרת היה לי רסק חרסינות....
    2-ספות -אתן שמות כיסוי? איך אתן שומרות על ניקיון הספות?
    יש כיסוי, לפחות שלוש פעמים ביום אני מסדרת את הכיסויים.

3-שולחן בסלון-אצלי הם הופכים אותו למתקן ג'ימבורי -קפיצה ממנו לספות ובחזרה
    אתן מרשות להם לטפס?
    לא, אין סיבה לעלות על השולחנות, לא בפינת האוכל ולא בסלון. גם לא מניחים רגליים על השולחן בסלון...

4-צעצועים- אתן מרשות שיהיו צעצועים בסלון או רק בחדר?
    תזכירי איזה חלק בבית שמלא בצעצועים הוא חדר הילדים? יש צעצועים בכל חור אפשרי בבית...

5-במידה והבית מעוצב יפה עם כל הנ"ל, איך אתן מציבות גבולות?
    פשוט מציבה... מבהירה להן שיש דברים שאין צורך/אסור לגעת בהם, ואם הן עושות להיפך, אני מיד מעירה...

• אהוד
    עידן
  • התכוונתי

אהוד
    עידן
  • 1- לפני ששקד למד להגיע לכל מיני מקומות בבית, היה לי שולחן זכוכית בסלון ועליו היו מונחים הרבה קריסטלים יפים (אני חולת קריסטלים). היו גם כל מיני דיברי נוי על המזנון. עם הזמן השולחן זכוכית מצא את דרכו החוצה, את הקריסטלים סידרתי יפה בתוך המזנון, ופיניתי כמה דברי נוי מהמזנון.
    עדיין עומדים כמה דברי נוי כולל ואזות על המזנון, אבל שקד לא מגיע אליהם.

2- הספות שלנו עשויות דמוי עור בצבע שחור. נקנו מאוד בזול בתקופת ההריון של שקד, בידיעה שיהיה ילד בבית...

3- גם השולחן נקנה בזול ולא איכותי, מאותה ידיעה שהוא לא ישמר במצב טוב עם ילד בבית. יש עליו מלא סריטות בגלל משחקים של שקד.
    אני לא מרשה בשום פנים לעלות על השולחן! אבל על הספות הוא קופץ לפעמים.
    נסיתי להלחם עם עניין הקפיצות על הספות, ואפילו קניתי לו טרמפולינה כתחליף, אבל כלום לא עזר.
    ואז נזכרתי איך אני כילדה אהבתי נורא להפוך את הספות ואת המיטה של הורי למתקן ג'ימבורי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • טוב אני לא דוגמא טובה
    You're my heart, you're my soul

• Kylie זה בסדר ,כמוני-כמוך חחח

אהוד
    עידן
  • אתן שמות דברים שבירים(וואזות,חרסינות וכו') על המזנון ,בהישג יד של הילדים? לא, דברים שבירים בתוך הויטרינה

2-ספות -אתן שמות כיסוי? לא לא אוהבת כיסוי ,ויש לי סלון ר אז לא מתאים קניתי סלון זול שלא יהיה איכפת לי להעיף אותו שהם יגדלו נקנה סלון

3-שולחן בסלון - ליאבי יודע שאסור להיות עליו ,אבל לפעמיים הוא נמצא עליו ואני מסבירה לו שאסור
    4-צעצועים- אתן מרשות שיהיו צעצועים בסלון או רק בחדר? כן מרשה ובערב מסדרים ביחד ואם הוא לא עוזר אז הוא יודע שיום למחרת אין צעצועים בסלון

5-במידה והבית מעוצב יפה עם כל הנ"ל, איך אתן מציבות גבולות? מסבירים ומקווים שהוא יבין ולא יגיע ועוזר לסדר ולנקות

• 1. אני שמה אבל ממש בפנים, צמוד כמה שיותר לקיר, כדי שהקטנות לא יגיעו. עם נועם אין לי בעיה.
    2. לא שמה כיסוי.... מכבסת את הריפוד של הספות כל כמה חודשים...
    3. ממש לא מרשה לעלות על השולחן בסלון. לקפוץ על הספה כן...
    מאגר עבודות אקדמאיות מוכנות
    http://www.ubank.co.il?A=morang

• 1. על המזנון הנמוך שלי יש רק את הטלויזיה ומגבר וטלפון אלחוטי+ממירים
    אורי כל הזמן נוגע בטלפון ומנסה לגעת בטלאטביז בטלויזיה חחחאו שדופק דברים על הטלויזיה, בעלי כל הזמן מקלל את הרגע שהחלטנו לקנות מזנון נמוך

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה