היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
"מה יותר גרוע מתולעת בתפוח?"... חצי תולעת בחצי תפוח!!!! יש אנשים שזה מצחיק אותם, שה' יעזור לי.... אז זהו.... בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני כולי רועדת, אלוהים.... יאק. יאק. יאק. יאק. יאק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16 תגובות
עמוד 1
מצטערת, לא יכולה שלא
זה באמת מצחיק (בעיקר כשזה קורה לאנשים אחרים)
לא מצחיק בכלל איכססססססססס מסכנה את לא תאכלי תפוחים הרבה זמן
חחחחחחחחחחחחחחח גדול סורי זה פשוט קורע
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
מגעיללללללללל
סליחה מראש, אבל מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אויש, בנות, אתן פשוט לא מבינות... הטיהור התחיל במציצת סוכריית מנטה ח-ר-י-פ-הההההההההההה, המשיך בצחצוח שיניים, ואז עוד פעם, והסתיים במקלחת נמרצת, כולל חפיפה יסודית ביותר... ועדיין - יאק יאק יאק יאק יאקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!! איזו חוויה קשה... (כן... אולי זה באמת קצת מצחיק... )
לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!