היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
התחלתי לנסות לגמול את הילה בגן, הן טוענות שהיא יושבת ועושה אבל היא גם מפספספת, אבל בבית מסרבת לשבת בכלל על הסיר או יושבת לרגע ואומרת "סיימתי" בלי לעשות כלום...
היא עושה המון פיפי ושותה המון ואני לא יודעת מה לעשות - לחזור אחורה לטיטולים או פשוט להניח לה לעשות על עצמה ואולי זה יקרה? בגן אומרים ש"זה יקרה בבת אחת" אבל כרגע בכלל לא נראה שיודעת שיש סיר או שבכלל מזיז לה שעושה על עצמה?
מה לעשות???
--- אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
8 תגובות
עמוד 1
היי, הבן שלי נגמל ככה בגיל 3. השארתי אותו בלי טיטול, היה עושה על עצמו, על הרצפה, ספות ומה לא You're my heart, you're my soul
היי מאמי. שאלה: למה התחלת גמילה? נראה היה לך שהיא מוכנה או שנמאס לך מחיתולים?
לדעתי אם זה לא מתאים לה והיא מסרבת - אפשר לחזור אחורה אבל דעתי זו במיעוט בד"כ. אולי היא תסכים בשרותים עם ישבנון? ניסית את כל הדיסקים של הגמילה? "בלי חיתולים" וכד'?
היא כבר בגמילה שבוע, לא רואה התקדמות
הסיבה לגמילה היא יותר רפואית מאשר מוכנות של הילדה - יש לה שפשפת קבועה ושום דבר לא מרפה את השפשפת הזו. הרופאה המליצה על גמילה כבר בדצמבר האחרון, אבל חיכיתי וחיכיתי. אני מנסה לא להיות לחוצה על העניין הזה, הילדה מתנגדת מאוד לישיבה על הסיר (למרות שבמעון היא יושבת עם החברים) בבית אין עם מי לדבר. ממחר אתחיל להראות לה את "בלי חיתולים", דיברתי עם מומחית התפתחות (שהיא מרצה שלי, לא משהו מיוחד) ואמרה לקנות לה סיר חדש משלה וללמד אותה לשבת עליו עם בגדים בתור התחלה...
כרגע היא עם טיטול...
--- אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
מאחר ואת אומרת שיש כאן באמת סיבה חיצונית, אז לדעתי את צריכה לעשות את זה חד וחלק- בלי בילבולים. פשוט להוריד ודי. עכשיו מתחיל להיות חם יותר אז יהיה יותר קל. מאחר ואתם גרים בצפון הייתי אפילו מדליקה חימום בבית ומשאירה אותה רק עם תחתונים
אולי תקריאי לה סיפור כשהיא על הסיר? כך היא תשב יותר זמן כי לא יהיה לה משעמם....
בהצלחה
אני חושבת כמו nogaunger אין בירה ולא לעשות מגמילה אישיו ולתת המון הפתעות לעודד עוזר המון
מאחר וגברת רון לא בכיוון של גמילה בכלל! אין לי הצעות בשבילך לצערי
גאיה בגמילה כבר שבוע בבית בהתחלה תזכרנו אותה כל רבע שעה לערך ולכן לא פספסה תמיד הספיקה לסיר בגן הם מושיבים אותם כל שעה וגאיה פספסה קצת וכך למדה את נפלאות ההתאפקות והיא אוגרת פיפי או קקי ואחכ הולכת לאסלה ועושה גילינו שאליה מדבר יותר הישבנון ופחות הסיר- כמובן רק כאשר יושבים איתה ומקריאים ספר
ברגע שמתחילים לא להפסיק- אין מה לעשות.שתפספס קצת , זה הלימוד הכי טוב עבורם בהצלחה