סקר למי שגמלה ממוצץ. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
19 תגובות
עמוד 1
  • היה לנו מוצץ רק לשינה וזה עשה את הגמילה הרבה יותר פשוטה
    כמה זמן עבר-בדיוק שני לילות
    באיזו שיטה-הכנו אותו אולי שבועיים לפני שביום מסוים אנחנו זורקים את כל המוצצים לפח! פשוט ישבנו וחפרנו לו כל יום שזה מה שהולך לקרות
    ביום המיועד הוא ממש התרגש וזרק אותם לפח....כשהוא הגיע למיטה הוא כמובן בקש את המוצץ והסברנו שכבר אין כי המשאית זבל לקחה אותו
  • אני גמלתי את שחר בספטמבר האחרון ממוצץ
    בהתחלה התחלתי ביום לקחתי לו פשוט את המוצץ אמרתי לו שיקבל אותו בלילה
    עברנו יומים קשים מאוד מאוד ביום השלישי הוא כבר לא ביקש את המוצץ ביום רק בלילה ואחרי יומים כבר לא ביקש בלילה ובזה נגמלנו

• בוקר טוב מילנה

באיזה גיל נגמל הילד ממוצץ? לפני שבוע בגיל 3
    כמה זמן עבר מתחילת תהליך הגמילה עד שהילד התרגל לעניין שאין מוצץ, והתחיל להרדם בלעדיו ללא בעיות? בדיוק יומיים . בלילה הראשון בלי בעיה בלילה השני לא הפסיק לבכות מעל שעה שהוא בכה ואז הוא ביקש תרופה , נתתי לו מים עם דבש ולימון ואמרתי לו שזאת תרופה שאחרי שלוקחים אותה לא רוצים יותר מוצץ ונירדמים ישר . הבאתי לו את זה במזרק של נורופן . מאז הוא לא מתעורר למוצץ ולא בוכה למוצץ . אם הוא מבקש אני מזכירה לו שהוא קיבל "תרופה " של סבתא נגד מוצצים ..
    איך ידעתן אם הילד מוכן או לא? ברגע שהוא זרק את המוצץ ואמר לי אני ילד גדול . תפסתי על זה טרמפ ובזה ניגמר הסיפור .

המשך יום ניפלא
    http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • באיזה גיל נגמל הילד ממוצץ? גמלתי אותה בגיל שנתיים

כמה זמן עבר מתחילת תהליך הגמילה עד שהילד התרגל לעניין שאין מוצץ,
    והתחיל להרדם בלעדיו ללא בעיות? בערך שבוע ,

באיזו שיטה גמלתן את הילד? גזרנו ותו ביחד , והיא זרקה לפח

איך ידעתן אם הילד מוכן או לא , - לדעתי היא לא היתה ממש מוכנה
    וגמלתי אותה יותר מידי מוקדם .
    אבל היא לא ממש היתה קשורה איליו ובגן כל הזמן דחפו לה מוצץ
    וממש זה עיצבן אותי אז החלטתי לגמול וזהוא

• אצלנו המוצץ היה רק לשינה והיא גם היתה נרגעת איתו כשהיא הייתה נורא עצובה או כועסת. לפני שבוע היא קמה בבוקר הכריזה שהיא זורקת את המוצצים לפח. היא הלכה ואספה את כל המוצצים מכל הבית ושמה אותם בפח.
    הסברתי לה מה המשמעות, שאי אפשר להחזיר אותם וכו' ומייד הוצאתי את הזבל- כדי שאני לא אשבר בבכי הראשון...
    בלילה הראשון היא ישנה איתי. היא במקרה גם לא הרגישה טוב אז היא התעוררה הרבה ןכל פעם היא שוב חיפשה מוצץ ובכי והיסטריה..
    בלילה השני שכבתי לידה עד שנירדמה- היה קצת בכי.
    לילה שלישי- שכבתי לידה, בלי בכי.
    וזהו.

מיכל

• עמית נגמל בגיל 3
    לקח לילה אחת בלבד להתרגל לרעיון
    שיטה - עמית לקח מוצץ רק כשהלך לישון מאז ומתמיד, התחלנו לדבר איתו על העניין והסברנו לו שילדים גדולים לא צריכים מוצץ ונתנו לו דוגמאות של חברים שהוא מכיר הכנו אותו לעניין כמה ימים והסברנו לו שעוד כמה ימים הוא צריך לזרוק את המוצץ, זרקנו יחד את המוצץ לפח והסברנו לו שהמשאית זבל תיקח את הזבל ואין יותר מוצץ וזהו כשהוא ביקש אותו הסברנו לו שאין ושהמשאית לקחה אותו והוא הבין,
    הכי חשוב להתמיד ולא להחזיר את המוצץ בשום פנים ואופן כי אז הם יבינו שיש אופצייה לקבל חזרה.
    עמית ניסה לשכנע אותנו בכל מיני צורות שהוא צריך שוב את המוצץ ואני כמעט נשברתי אבל בעלי היה חזק ואחרי לילה אחד לא הייתה שום בעיה והוא לא ביקש יותר בכלל את המוצץ.
    איך יודעים אם הם מוכנים - עמית היה גמול כבר מטיטולים אז זה היה דיי מצחיק שהוא לא גמול ממוצץ ולדעתי כשהילד מסוגל כבר להבין את העניין שהוא גדול ואפשר לשוחח איתו על העניין אפשר לגמול, במבט לאחור יכולנו לגמול לפני סתם משכנו את זה כי עידו בדיוק נולד וכו....

בהצלחה
    [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]

• תודה בנות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • עדיין לא חשבתי בכיוון הגדול מאוד זקוק עדיין למוצץ ממש צורך רגשי.
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • עדיין לא גמלתי את אביגיל.
    מאוד קשה לה עם שינויים, אז הגמילה ממוצץ תיהיה לנו קשה, לדעתי.
    היא לוקחת רק בשינה וכשהיא עצובה/עייפה/כואבת. יש ימים שהיא יותר עם מוצץ ויש כאלה שכמעט ולא.

אבל אני כבר התחלתי את השטיפת מוח.
    גג בקיץ אני אגמול אותה. כי לגן של "גדולים" הולכים בלי מוצץ.

מיכל לא התלהבה אף פעם ממוצץ. בגיל שנה כבר לא לקחה.

• אני עכשיו גומלת את ליאבי מהמוצץ
    במשך היום אין מוצץ ,איך שהוא קם אני מיד לוקחת ורק בערב לפני השינה הוא מבקש ומקבל ,נראה לי שעוד מעט אני יתחיל גם עם הלילה ,אבל התחמן שלי שהוא רוצה מוצץ אז הוא מטפס למיטה של איתי ולוקח לו

• יפעת
  • באיזה גיל נגמל הילד ממוצץ?
    לפני שבועיים - בגיל 3.5
    כמה זמן עבר מתחילת תהליך הגמילה עד שהילד התרגל לעניין שאין מוצץ, והתחיל להרדם בלעדיו ללא בעיות?
    3 ימים
    באיזו שיטה גמלתן את הילד?
    אמרנו לו זהו, אין מוצץ. סבתא של המוצצים לקחה אותו. (יש לנו ספר כזה)
    הוא בכה קצת אבל התרגל צ'יק צ'ק

איך ידעתן אם הילד מוכן או לא?
    רופא השיניים שלו אמר שהוא חייייב להיגמל דחוף נהיה לו אבן על השיניים בגלל המוצץ
    You're my heart, you're my soul

• אני חייבת לכתוב פה סיפור שלי:
    כשהייתי קטנה הייתי מאוד קשורה למוצץ... אבל ברמות קשות! עד גיל 6
  • נושא רגיש...
    עידן כמה חודשים כבר לוקח מוצץ רק בלילה,
    בגן אין לו בכלל והוא נרדם בלי
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!

• היום כבר לא הסכמתי לתת לשקד מוצץ במשך אחה"צ.
    הוא די שיגע אותי שהוא רוצה מוצץ, אבל חזרתי על כך אין ספור פעמים שהוא יקבל כשילך לישון. לא נשברתי
  • וואו .. סיפור..
    אצלינו זה בא בצורה כזו - הלכנו איתו לבדיקת שיניים
    והרופאה אמרה שנתחיל לחשוב על גמילה כי היא רואה עוות קל של הלסת , ומעבר לזה שהייתי בהריון , אז נראה לה שזה הזמן .
    ירין שמע את זה , והבין שהרופאה אמרה וככה צריך .
    הלך יחסית קל . תוך יומיים אין מוצץ - לא יום ולא לילה.
    בנינו בית למוצץ , הוא קישט אותו , והוא נמצא בארון מטבח שלנו .
    רק פעם אחת הוא נזכר בו ורצה לראות.. וזהו ..
    שיהיה בהצלחה.
  • טוב גמני בעיניין מנסה לגמול את דנדוש ממוצץ הלילה במעון היא כבר מגיל 7 חודשים בלי מוצץ כמעט בכלל (בזמנו נתתי הוראה לתת את המוצץ רק לשינה) שנה שעברה באחת הפעמים שכחתי להחזיר לה את המוצץ לגן מאז היא בלי וגם לא מבקשת שם הבעיה העיקרית בבית בלילה כבר 6 מוצצים בערך דנדוש זרקה בחוץ ל"חתולים שמאוד קטנים ואין לאמא שלהם כסף לקנות להם מוצץ, והם בוכים,אז דנדוש זורקת ואומרת לחתולים קחו צצי רוצים?" אז נשארנו כרגע רק עם 2 או 3 שאני מחכה שגם אותם תזרוק ואז לא יהיה.
    ניסית לילה אחד בסוף שבוע והיה פשוט גיהנום אני כבר הייתי עם דמעות בעיניים שדנדוש אמרה לי את אמא פויה רעה נו נו נו תוך בכי ובעיטות שהיא רוצה צצי

• אני אענה על כל השאלות ביחד....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה