אווף, נמאס לי כבר מהתחרות!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך מכניסים לראש המתוק של שילה שיפסיק להיות בתחרות עם אחותו?!?
    לא משנה כמה אני מנסה להגיד להם ששניהם שונים.. כמה שאני מנסה לעבוד עם עצמי על שוויון וכמה שאני מנסה להגיד לעצמי שזה נורמאלי- זה לא עוזר!
    כל מחמאה שהודיה מקבלת- ישר הוא מאזין ומקשיב ומחכה שיגידו גם לו- גם אם הוא לא עשה כלום..
    אני אומרת להודיה- לכי תשימי את הנעליים במקום, אז הוא ישר מוריד נעליים ורץ לפניה, דוחף אותה בדרך כדי להגיע לפניה ולשים את שלו במקום!
    כל דבר הוא חייב להיות ראשון.. ואנחנו עובדים איתו על זה מללללא שלפעמים הוא ראשון ולפעמים אחרים..
    בשבת- הוא החליט שהוא נוטל ידיים לפני הקידוש- סתם כי באל לו..
4 תגובות
עמוד 1
  • אין לי ניסיון עדיין, אבל אמרת שהצד החיובי בזה "שכשהוא לא מקשיב לי, אני אומרת להודיה לעשות משהו והוא ישר קופץ.."
    אני לא יודעת אם אתם מנצלים את העניין הזה במצב שהוא לא מקשיב. ואם כן- כנראה שהוא שם לב לזה, אז כדאי להפסיק...
    מעבר לזה אין לי עצות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מי? מי אמר שלגדל ילדים זה קל???
  • תודה!!
    מילנו'ש- אני ממש לא משתמשת בזה, רק שמתי לב לכך שזה קרה בלי שהתכוונתי..
    אני אומרת לו משהו והוא לא מקשיב.. אני רק מזכירה את המילה- הודיה!! והופ האוזניים שלו עוברות למצב "הקשב"..
  • אין לי עצות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה