איך מעבירים מיטה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז נכון שהאפרוח שלי עדיין קטנה אבל היא בנדטית חבל על הזמן וכבר מנסה לטפס בלול שלה אז קנינו לה מיטה של גדולים
    כמובן מיטה עם מעקה והכל
    איך אני פתאום מעבירה אותה מיטה?

6 תגובות
עמוד 1
  • תספרי לה בהדרגה שהיא ילדה גדולה ויש לה מיטה לגדולים ותשימי אותה לאט לאט בהדרגה קודם בצהריים שקצת תשחק ותתרגל ואז תנסי לילה שלם. אצלינו שקד היתה כבר מעל שנתיים וחצי כשקנינו וכל הזמן שיתפנו אותה והיא הלכה איתנו לראות וכשהמיטה הגיעה כל כך התלהבה ורצה בהתלהבות לאמא שלי תיראי הנה מיטה.
    לא שעכשיו היא ישנה בה היא נרדמת אצלינו ואחכ מעבירים אותה אבל מה אני ייעשה למי יש כוח למלחמות.

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• אני העברתי גם את דביר בגיל הזה למיטה רגילה כי הוא היה צורח בלול
    מה שכן יהיה קצת מלחמות שהיא תרד המון מהמיטה
    אני בהתחלה נלחמתי ואז שחררתי ולא התייחסתי כשהוא הסתובב בבית
    ואז הוא חזר למיטה כי הוא ראה שאני לא מתייחסת
  • אנחנו העברנו את עדן למיטת נוער לפני שבוע אחרי שחודשיים אני אומרת לה שעוד מעט היא תעבור למיטה של גדולים כי היא גדולה כבר ובאמת בשבוע שעבר כשהיא חזרה מהגן והמיטה כבר הייתה בבית היא ממש שמחה ורק רצתה ללכת לישון חחחחח
    המעבר היה ממש חלק
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אם יקח זמן עד שהמיטה תגיע, תתחילו לספר לה על כך...
    אם היא כבר בבית (המיטה) אז באמצע היום להראות לה אותה ולהתלהב איתה ביחד שיש לה מיטה של גדולים, חדשה, יפה וכו'...
    אפשר גם לקנות מצעים של דמות אהובה עליה, זה יכול לדרבן אותה לישון בה.
    אם יהיה לה קשה להרדם בה בתור התחלה, את יכולה להישאר לידה עד שהיא נרדמת.
    בהצלחה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני בדיוק במצב שלך,והמיטה הגיעה

• אני רואה שאת אוטוטו יולדת.....
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה