שאלת שכר לגבי בדיקת מיי שפיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו מה אומר החוק לגבי השכר לגבי ימים שנעדרים מהעבודה לצורך בדיקת מיי שפיר?
    בעיקרון אמרה לי המנהלת חשבונות שכל הבדיקות והאיחורים למרות שאני משתדלת שלא יהיו אם אני מביאה אישורים מגיעה לי 40 שעות סה"כ.
    לגבי המיי שפיר הבוקר שאלתי אותה והיא אמרה שצריכה לבדוק אבל לא בטוחה שמשלמים.
    ילה שיורידו ושיילכו לעזזל

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

10 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג מאמי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מילנה ממי נראה לי שהיא עושה בגלל הגיל
  • ה-40 שעות מתייחסות לחציי ימי עבודה שאת נעדרת מהעבודה.
    כמה שעות פה, כמה שעות שם.
    כשזה יום או כמה ימים, זה נחשב ימי מחלה.
    את מביאה אישור ומשלמים לך ימי מחלה.

יש מקומות עבודה (אצלינו עושים ככה) שאם נשאר לך הרבה שעות מה-40 שהיו לך, ואת יוצאת לחופשה (ניגד שבוע 39 כבד לך ולא בא לך ואת לוקחת חופש) אז ההנהלת חשבונות רושמת יום או יומיים ע"ח ה-40 שעות. אבל זה רק אם הנהלת חשבונות הולכת לקראת העובדים ולא עובדת רק "לפי הספר"

• אצלינו עובדים לפי הספר וימי מחלה גם לא משלמים רק מהיום השני חצי ובעלי בכלל לא מסכים שאני אלך לעבודה אני אמרתי לו שיומיים אחרי אני בבית אבל ביום השלישי אני אלך אבל לא אתאמץ יותר מידי. כששאלתי פה את המנהלת חשבונות מה משלמים איזה פרצוף עשתה לי "למה יומיים"?
    דניס ומילנוש, עם שקד עשיתי בפרטי בשביל השקט שלי אבל עכשיו אני כבר בגיל 35 אמאלה אני מתה מפחד. עם שקד לא הייתי כל כך בלחץ נקווה שיהיה בסדר יש עוד זמן.
    אוף שיילכו לקיבינימט שלא יישלמו.

• אני לא יודעת לגבי החוק,
    אבל אני ממליצה לך להישאר בבית שלושה ימים, זה הרבה יותר חשוב,
    כפרות על הכסף

• כן ברור עוד יום פחות יום לא נתעשר מזה יש עוד זמן אבל זה מה שנעשה

• נבלות
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • זה נורא תלוי במקום העבודה.
    לי הורידו את היום של הבדיקה ואת ימי המנוחה מה-40 שעות...
  • יומיים בבית בגלל מי שפיר זה יורד מימי המחלה שצברת. יום הבדיקה עצמו נחשב חלק מה- 40 שעות שמגיע לך.
    יש נבלות שלא מתחשבות

• ימי מחלה גם לא משלמים מהיום הראשון רק חלק מהיום השני.
    תעזבו כמו שאורטל אמרה שיילך להם לתרופות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה