מה הקטע בפייס? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שאחת רושמת אני בננה אני אוהבת אוכמניות אני אוהבת ענבים?????

10 תגובות
עמוד 1

• סטטוס מערכת יחסים-נשואה,רווקה,גרושה וכו'.........
  • תעבירו הלאה (לבחורות בלבד)לכולןןןןןןן בפרטי אנחנו משחקות משחק חדש כמו בשנה שעברה עם הצבע של החזייה ואיפה אנחנו שמות את התיק.... עכשיו זה הסטטוס שלכן: אוכמנית - רווקה ,אננס - זה מסובך, פטל - אני בקשר נשי ,תפוח - מאורסת, דובדבן - במערכת יחסים, בננה - נשואה ,אבוקדו - אני האישה האחרת ,תות - לא יכולה למצוא את האחד ,לימון - הלוואי והייתי רווקה ,ענבים - רוצה להתחתן, פסיפלורה - אלמנה
    לדוגמא: אני דובדבן אבל הייתי מעדיפה לפעמים לימון... לא לגלות לגברים מה זה ושלחו את ההודעה רק לנשים!! שיהיה לנו אחלה משחק

• אז איך זה עובד?
    מה זה נשואה מה זה רווקה ?

• נו ענבלי את בננה

• אהה אוקי
  • יחסית למספר הגרושות בישראל הייתי מצפה שנקבל גם איזה פרי אקזוטי משלנו

• לא ראיתי אף אחת שכתבה משהו כזה..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה