מיי שפיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זוכרות שלפני כמה ימם שאלתי על מיי שפיר אמאלה אתם חייבות לשמוע כל אחד והחטטנות שלו מה זה עניינו:
    דיברנו על המיי שפיר בעבודה ואמרתי למנהלת מחלקה את התאריך שאני עושה והיא יש לה 5 ילדים והיא יודעת מה זה אומרת לי למה את צריכה שלושה ימים אחרי לי אמרו לשכב רק חצי יום שאחרי ואת יודעת שהמנהלת חשבונות מורידה לך את זה מה - 40 שעות ואני אמרתי מה אכפת לי שיורידו אני לא מגיעה שלושה ימים אחרי והרופא שעושה לי אמר לי שאני חייבת לנוח אח"כ שלושה ימים כאילו השכיבה זה רק יום למחרת ואחכ לשמור על ווליום נמוך ואני עוד חשבתי רק על יומיים ובעלי לוחץ שלושה וגם אתם כתבתם שעדיף לנוח שלושה אז החלטתי להקשיב אבל כל אחד דוחף את האף שלו נו מה זה עיניינו
    אוף פשוט מעצבנים אותי
14 תגובות
עמוד 1

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לי זה דווקא נשמע ששאלו אותתך ממש מאיכפתיות.
    רק לידיעה - יש רופאים שממליצים על חצי יום, יש כראלה שעל יום, יומיים ושלושה, ההמלצות הן ממש שונות מרופא לרופא.
    וביננו - 3 ימים בלי לקום מהמיטה במידה והכל בסדר, אין כיווצים ואין דימומים - זה באמת "קצת" הרבה מידי.

עשית מי שפיר בעבר? מחדירים לרחם מחט דקיקה, הרחם אמור לסתום את החור הזה מיידית עצמאית,,השכיבה באה ע"מ שאם חלילה החור לא מצליח להיסגר לא יהיו בלגנים.
    שלושה ימים = כסת"ח הכי רציני שיש.
    זו בהחלט בחירה שלך, רק שכדי לדעת מה עומד מאחוריה...
    בעיקרון - אם הכל בסדר ואת לא מרגישה שום דבר - למחרת בבוקר את יכולה לקום, לא להתחיל להרים משאות (או את שקד) או לרוץ מרתון, אבל את בהחלט יכולה לחזור לפעילות סבירה.
    וגם אני דחפתי את האף שלי, אבל בשביל זה בדיוק יש לי אף ארוך
  • יש לך אף הכי מהמם שיש לינברוש
  • את תעשי מה שטוב לך ונוח לך
  • ברור שייקפצו

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• אל תתייחסי, זכותך לנוח כמה שצריך, גם אני נחתי 3 ימים בזמנו כשעשיתי את הבדיקה

שיהיה בהצלחה!

אהוד
    עידן
  • גם אני עשיתי את הבדיקה בהריון השני וההמלצה היתה מנוחה טוטאלית - 3 ימים !!!
    לי היו התכווצויות אחרי הבדיקה וזה טבעי.
    ונחתי 3 ימים מלאים !!!
    אסור לזלזל ואני כן בעד לנוח מנוחה מוחלטת 3 ימים וגם אחרי ה- 3 ימים לא להתאמץ ...
    בהצלחה
  • עזבי אותך מלהתעבצן סתם
    קחי כמה זמן מנוחה שאת צריכה ושיתפוצצו
  • גם אני נחתי 3 ימים! שיקפצו!! תעשי מה שטוב לך ואל תחשבי פעמיים.

• יש לי שאלה, למה שלא תעשי את הבדיקה ביום רביעי או חמישי? ככה ייצא שאת הימי מנוחה "תבזבזי" על שישישבת ולא על ימי עבודה...
  • הכוונה הייתה לתחילת שבוע שילגיה מכיוון שבסוף שבוע לא ממש יתאפשר לנוח כי אוכל לשבת לא יהיה לי וכששקד בבית ממש קשה לנוח ולא להתאמץ בפרט סוף שבוע שמתחיל לשעמם לה.
    היום עוד פעם היא התחילה המנהלת מחלקה כי רציתי חופש בחוה"מ כי בעיקרון עובדים אצלינו ואז היא שאלה לגבי הימים שאני יעדר בחודש הבא ואמרתי לה שאני מביאה אישור מחלקה בכל מקרה אז ישר היא קפצה שוב לא ישלמו לך! מה זה עניין שלך זה כסף שלך או שלי
    וכשסיפרתי את זה לחברה היא אמרה לי שכואב למנהלת מחלקה שאני אמרתי לה אחכ אני לא איהיה שלושה ימים והיא יודעת מה זה כי יש לה 5 ילדים.
    מה קרה כמעט ולא נעדרתי ולא החסרתי וכל הזמן אני עושה שמינות באוויר כדי לא להחסיר ולאחרות כן מותר ולי לא?

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• אני ב2 ההריונות עשיתי מי שפיר
    הסיכוי להפלה ממי שפיר הוא (אם אני לא טועה ) 1/250
    ולכן אסור לזלזל בזה
    אני פעמיים נחתי / שכבתי 3 ימים!
    ובהריון של ניצן עשיתי מי שפיר ביום חמישי הכי מוקדם בבוקר (שיותם היה בגן)
    יאיר חזר איתו רק בערב, השכיב אותו לישון ואני נחתי
    ביום שישי אחרי הגן יאיר הלך עם יותם לאחותו
    ובשבת כבר קצת זזתי
    ככה יצא שהפסדתי רק יום עבודה 1, שניצלתי מקסימום ימים שיותם היה בגן, ושיאיר היה פנוי לשמור עליו
  • תעשי מה שטוב לך ואם מה שאת מרגישה נוח

• כן תודה בנות כל העיצות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה