היי, עזרה בהכנות מקדימות- שופינג לפני לידה :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומכן?
    אני חדשה כאן, אוטוטו שבוע 30 ועוד מעט בן ראשון..
    רציתי לשאול- אני ובעלי לא ממש מוצאים את הידיים והרגליים בסבך המוצרים שאנחנו אמורים לקנות, ואת עיקר הדילמה מהוות העגלות. מתפרקות, מתקפלות, עם טיולון, בלי אמבטיה, עם ג'קוזי ועוד כהנה וכהנה... האם קיים אתר שמרכז ביקורות קונים לעגלות וטיולונים? כל חנות שהיינו בה דחפה לנו את המותג שהם רוצים לקדם, ולא הרגשנו אמינות רבה, אז אנחנו מעדיפים להתייעץ כאן :-)

תודה רבה!! נראה שכיף כאן :-)
10 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תודה רבה!
    אני ממש מעדיפה עגלה עם ידית אחת ולא שתי ידיות.. נראה לי יותר נוח לתלות עליה תיק וגם לפנות יד אחת מדי פעם אם צריך- אולי אני טועה אבל זה מרגיש לי יותר הגיוני :-)

מעבר לזה אנסה למקד קצת יותר-
    יש לנו מעלית ובגאז' סביר בהחלט, אז זו לא בעיה. אני מעדיפה משהו שאפשר יהיה לקפל ביד אחת ולא יהפוך למבצע מסובך (כמו כולן נראה לי, לא?).. מבחינת תנועה עם עגלה, יש באזור שלי המון שבילים מסודרים וגנים וכו' אז לא צריך יכולות שטח מרשימות, מצד שני נחמד שתהיה רמת עבירות סבירה למקרה ש... . נראה לי שהעגלות שבאות כאמבטה עם אפשרות להחליף בגיל מאוחר יותר לטיולון הן הכי פרקטיות (זה נכון?), וגם די חוסך כסף בהמשך.

עוד גבר קטן- אם יש הבדל בגבהי האמבטיות בעגלות השונות אז רצוי עגלה בגובה בינוני כדי שגם בעלי יוכל ללכת איתה בלי להרגיש שהוא עם צעצוע (איש גבוה למדי... :-)

מבחינת משקל וכו' נראה לי שאני במסגרת הסביר, בכל מקום קראתי שזה נע בין 8 ל12 וזה נשמע הגיוני. עגלות קלות מדי לא נוטות להתהפך בקלות? הייתי היום בשילב וקצת נלחצתי מאחת העגלות שהייתה קלה מדי לדעתי..
    ועוד שאלה- איך אתן מסתדרות עם תיק העגלה בעגלה שיש בה 2 ידיות ולא אחת?

זהו בינתיים, ממש תודה רבה!
  • אני בזמנו אמרתי שאמבטיה צריך לאכסן אח"כ ולא אהבתי אמבטיה וקניתי עגלה משולבת שנשכבת ל - 178 מעלות של ד"ר בייבי אבל הדעה משתנה אני מתה עכשיו לקנות חדשה עם אמבטיה ובעלי חופר מה פתאום מה קרה לך ואם את צריכה להגיע לעיר כי אנחנו גרים רחוק מהעיר ואין לי רכב אלא הולכת ברגל ואת עולה נניח על מונית באמבטיה זה סיפור שצריך לפרק את האמטיה מהשלד וכל דבר בנפרד או אם את עולה על מונית שירות נגיד זה גם קצת יותר מסורבל.
    היום יש אמבטיות שממש מצ'טקמקות בגמר השימוש לאיחסון קל ונוח.
    אני גם כמוך לא אהבתי 2 ידיות כי נראה לי פחות נוח למרות שהקיפול שלהם סבבהמתקפל למטריה ותופס מעט מקום.

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• מילנה נתנה לך תשובה מאוד מפורטת ואין לי מה להוסיף לגבי העגלה
  • תולים את תיק העגלה על שתי הידיות.
    דרך אגב- בעגלה שהוספתי את הקישור שלה הידיות משנות גובה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • בחירת עגלה זה עניין מאוד אינדיווידואלי...
    יש שמרוצים מעגלה מסוימת, ויש שלא (מאותה העגלה) כי לכל אחד יש ציפיות שונות...

אני אנסה לפרט מה חשוב לי בעגלה:
    חשוב שהעגלה תהיה קלה, ולא רחבה במיוחד (כדי שתוכל לעבור בדלתות שונות ובמעלית - אם יש צורך)
    חשוב לבדוק שהעגלה נכנסת לתא המטען
    חשוב שקיפול העגלה לא יהיה מסורבל
    חשוב שהעגלה תהיה פונקציונלית ותוכל לשמש אותך מגיל 0 עד גיל 3
    חשוב לאהוב את המראה החיצוני שלה - אני קניתי טיולון שלא הייתי סוגרה לגביו ועד היום אני מתעצבנת מהקנייה... למרות שהוא מעולה
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • אני מאד אוהבת את העגלות של פג (בזכות עינבר מהפורום שהשאילה לי את שלה כשהעגלה שלי נשברה....
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אני לא אוהבת את האמבטיה, זה מסרבל ומייקר ובאמת לא צריך לאורך זמן.
    העגלה שאורטל
  • בנות כתבו לך את רוב הדברים לגבי העגלות
    רק רציתי להוסיף, שלדעתי...
    1. אמבטיה של העגלה יותר אקטואלית אם תינוק נולד בחודשי החורף...אם הוא ננולד בקייץ- דיי חם וסגור היא גם משתמשת לאיזה 3-4 חודשים וזהו...אחרכך לכי חפשי איפה לדחוף אותה
    ככל שטיולון של עגלות המשולבות האלו (שכוללות אמבטיה/טיולון להחלפה) נחמד...עדיין עוד לא המציאו משהו שהוא שווה לטיולון רגיל בודד של גיל מאוחר יותר..
    אני אישית, למרות שהיתה לי עגלמה מעולה עם אמבטיה וטיולון...עדיין בהמשך קניתי טיולון נפרד
    2. אין בעיה לתמרר עגלה עם 2 ידיות גם עם יד אחת כנ"ל לתלות תיק
    3. מה שיש להתעקש - זה שכיבה מלאה לחודשים ראשונים
    כל השאר עיניין של טעם

אהה...שום דבר לא מתקפל בשניה בהזזת אצבע, אל תבני על זה לקפל כל עגלה שיש לך תינוק ביד אחת, תיק על הכתף , שקיות קניות ביד שניה , מפתחות של האוטו ומוצץ שלו בפה ונייד בבית שחי - זה מבצע
  • היי, תודה רבה לכן! העליתן הרבה נקודות למחשבה, עכשיו נשאר לבחור.. :-)
    אעדכן בהמשך מה קנינו בסוף, שיהיה אחלה סופ"ש וחג שמח!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה