היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בת הזוג של אבא שלי במצב על הפנים .הטפולים הכימוטרפים גומרים אותה. ברמה שהיא לא יכולה לקום לבד אפילו לשרותים . היא לא יכולה לאכול . לא לזוז. הכל כואב לה.היא בוכה כל הזמן . אבא שלי מפורק. אין פעם שאני מתקשרת אליו ועוד מה"הלו" שלו אני שומעת אותו בקול חנוק.והלב שלי נקרע ! ואין לי איך לעזור.אני לא "רצויה" שם לראות אותה ככה . אבא שלי אפילו לא רצה שאבשל להם . אני שוקלת 20 פעמים לפני שאני מתקשרת כי עם כמה שאני חושבת וכואבת איתם , השיחות נהיו כבר סתומות : "מה איתה ,אבא? " " על הפנים היא לא יכולה לזוז , מה נראה לך? " ואז אין לי מה לומר. לא יודעת מה לומר. גם הוא כבר מאבד סבלנות ואין לו עצבים וכוחות לכלום . כל היום הוא או עובד או מטפל בה . אוף וממש כואב לי עליהם . כל כך הייתי רוצה לעשות משהו עבורם ואין לי מה. אבא שלי אומר שמזל שהיא לא מבינה לעומק את מצבה האמיתי ,ושלא יודעים אם היא תחזיק מעמד .. הלוואי והם טועים !!
הדבר הטוב שלנו , חוץ מהילדים שיהיו בריאים , זה שבעלי בשעה טובה ומוצלחת , לאחר למודים של שנתיים וחצי (!!!)- מורה נהיגה חדש בישראל !!
19 תגובות
עמוד 1
פחדתי כבר מאותה הודעה חס וחלילה
כן חשבתי להכין אוכל ןלסוע אליהם (אני ברמת גן והם בקרית גת) אני מקוה שזה יתקבל יפה תודה למגיבות
אני בטוחה שאבא שלך מבין שאת רוצה לטוב ושהוא שבור וכואב לו לראות את בת זוגתו בעצם גוססת. מאחלת לה החלמה מהירה ואם לצערנו זה סופני אז שלא תסבול ותהנה מכל רגע עם היקרים לה.
צר לי לשמוע על בת זוגו של אביך
אויש ממש עצוב לשמועאיזה מסכנים
וכל הכבוד לבעלך! מורה לנהיגה זה יפה מאד
לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
צר לי כל כך לשמוע
מצטערת לשמוע על חברה של אביך
צר לי על בת זוגתו של אביך מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
תודה בנות .. תכננתי בשישי בבוקר לסוע לקרית גת , לתת אוכל וללכת הביתה..בלי להטריח אותם , כמו שיעל כתבה , אבל גם לזה אבא שלי מתנגד.. אין לי ברירה .
רפואה שלמה . אני בטוחה שעוברת עליכם תקופה לא קלה
ממש כל הכבוד לבעלך . איזה יופי, שיהיה המון בהצלחה עם המקצוע החדש