מה עושים??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשבאים חברים לבת שלי והם מעליבים אותה בקצב?

היא לא עונה להם, היא לא יודעת לריב (קשור לבעיה בויסות החושי) אז הם ממשיכים וממשיכים.... היום היו פה 3 ילדים, עם כל אחד לחוד הבת שלי מסתדרת מעולה, וגם כשהיו פה 2 מהם היה בסדר, היום הם רבו אחד עם השני וראו שמעליבים אותם חזרה אז הם עברו לבת שלי, כולם פשוט ירדו עליה ולא הפסיקו, בסוף שלחתי את הבת שלי לאמא שלי וחיכיתי עם השאר עד שהאמהות שלהם יגיעו לקחת אותם.

אני לא חושבת שזה נכון להתערב, אבל מצד שני היא לא מפסיקה אותם...

מה עושים????????
8 תגובות
עמוד 1
  • להתערב!!!
    3 ילדים מול אחת???
    עלי זה לא היה מקובל...
    יש לה קושי שאת מודעת לו, עצם זה שנמצאים עוד 3 ילדים במרחב הפרטי והמוגן שלה זה כבר קושי, חוץ מזה הם מעליבים אותה ומתייחסים אליה לא יפה - זה עוד חדירה למרחב שלה.
    אני חושבת שבביתך שלך את בהחלט יכולה וצריכה לקבוע את החוקים, ולדעתי מותר גם מאורחים שלכם לדרוש להתנהג עפ"י חוקי המקום.
    אני לא יכולה לתאר לעצמי איך היא הרגישה ואיך את הרגשת, אם שלחת אותה לאימך אין לי ספק שזה היה קשה מנשוא והביא אותך למקומות לא פשוטים שלך עם עצמך
  • אני עם ענבר

• אני לא מזמינה אל שחר יותר מחברה אחת כל פעם, בגיל הזה עדיף לארגן מפגשים של אחד על אחד...
    אם הייתי במצב הזה הייתי מתערבת בהחלט, ומסבירה לילדים שלא מקובל לדבר ככה בבית שלנו. אם היה צריך גם הייתי מתקשרת לאמהות שלהם שיבואו לאסוף אותם

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • כן, עשיתי כל מה שאמרתם, רק שזה לא עזר ורציתי להיות בטוחה שזה באמת נכון.

בעיקרון הכנתי אותה ושאלתי אותה אם היא רוצה שכולם יבואו, והיא רצתה וחיכתה לזה, לא יכולתי להתקשר לאמהות ולבקש שיקחו כי זה חופש פסח, והאמהות עובדות.

תודה
  • אני לא הייתי מתערבת ישירות מיידית, אבל כן הייתי קוראת לבת שלי, קצת מעוררת אותה בצד, מסבירה לה שהיא צריכה להגיב.

ואם זה היה ממשיך אחרי שהיא מגיבה, הייתי מתערבת.

• לא ברור לי משהו אחד, אולי לא הבנתי נכון,
    אבל למה בעצם את מזמינה ילדים שמציקים לבת שלך?
    אין ילדים אחרים שאפשר להזמין, דווקא אלה?

אני כן הייתי מתערבת, ועוד כמה וכמה כשאני יודעת שילדה שלי סובלת מבעיה שמונעת ממנה יכולת להגיב באותה מטבע.
    ובפעם הבאה עדיף להזמין חברה אחת טובה
  • לדעתי כן להיתערב ולהגיד להם שזה לא נעים

אהוד
    עידן
  • אני עם נטלי......
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה