אמהות ל- 3.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רמת הלחץ מהלידה הקרבה מתחילה לעלות.
    אני כל היום מחשבת- אם היה לי פה עוד תינוק, איך הייתי מסתדרת?
    בעלי היום רצה לעזור באמבטיות ולא נתתי לו כי אצרתי- אני צריכה לדעת להסתדר לבד עם 2 כי עם 3 בטוח לא יהיה יותר קל..
23 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג, אבל התמונה הזאת............. הם מדהימים!

• אמאלהההההההההההה איזה תמונה מעלפת !
    ממי זה חייב חייב מסגור..

בהמשך לשאלה שלך , זה לא משנה שלי יש "רק" 2 ילדים , תכלס גם לי היו אותם הפחדים (שבאמת התממשו) - באמת ירין רצה שננגב לו באמצע הנקה
    ובאמת הנקתי והאכלתי את שניהם ביחד
    ובאמת היו שעות קשות שרק רציתי לתלוש שערות ..

במקרה שלך את חייבת כבר מעכשיו לתגמל להמריץ לשכנע לחנך לעשות פליק פלאק באויר כדי להפוך אותם כמה שניתן ליותר עצמאיים עד הלידה ...
    ותעזרי כמה שניתן בהתחלה, אפילו באמא שלך ...
    וכן תתני לבעלך לקלח אותם , גם עכשיו , כי אמנם יש רק שניים אבל את בהריון ..
    תדעי שכמעט חודשיים ראשונים בעלי היחיד שקילח את אוריאן .
    כל דבר שמציעים לך כעזרה -תקחי !

התקופה הראשונית תהיה קשה אבל אני מניחה שכמו שכולם עושים 2,3,4 ילדים - גם את תסתגלי בסופו של דבר....אנייודעת שתעשי את זה כמו גדולה!
  • לא נראה לי שאני אוכל הרגיע...
  • שולי - את מקסימה ואני אוהבת אותך
  • תוה על התשובות!!
    וענבר- תודה גם על התשובה הלא קשורה!
  • פיתוש
  • היי מאמי

קודם כל אני ממש ממש מתנצלת שלא עניתי לך אתמול כמו שהבטחתי, אבל האתר לא זז אתמול וניצן בדיוק בכתה...

ולעניינו:
    אכן, להיות אמא לשלושה זה לא קל, בהחלט לא פיקניק רצוף במנוחה בטן גב

• פשששששש...שולי.... ואווו...
    ממש לרגע הצלחתי להבין מה עובר אלייך !

פיתוש
  • החתימה שלך מהממת!
  • עירית, היא כתבה אמהות ל-3...
    יש משהו שאת רוצה לספר?

פיתוש...יהיה בסדר. כמו שבעלי אומר: "מסתדרים. מה נעשה? נחזיר אותם?"

• שולי ריגשת אותי
    טלטול - מילים כדורבנות!! אשרייך ואשרי הבנות שלך

• אני אמנם אמאלה 2 ולא ל3
    אבל גם אני בזמנו תמיד דמיינתי את התרחישים ואיך זה יסתדר
    ובהתחלה באמת לא קל אבל לדוגמא שהנקתי את ינאי וגאיה רצתה ממני משהו אז לפעמים הייתי מנחה אותה קולית כיצד להסתדר , מאיזה ארון לקחת כך כך והיא מאוד התבגרה והפכה יותר עצמאית
    ואם זה משהו שממש היא לא הסתדרה אז הייתי מניקה את ינאי במנשא והולכת בבית ופועלת כרגיל, הוא היה ממשיך לינוק ואני הייתי בתנועה , מתרגלים להכל
  • קודם כל
  • אמנם אני אמא לשניים אבל אני מאמינה שבסוף מוצאים את הדרך לתמרן..בדיוק כמו החשש שהשני יגיע

אהוד
    עידן
  • תודה יקרות!!
    מישהי פשוט אמרה לי שאולי מהעבר מ-1 ל-2 זה קשה.. אבל המעבר ל-3 יותר קשה!
    והמשפט הזה יושב לי בראש..
    עד עכשיו היה לי ברור שאם הצלחתי (תלוי איך מגדירים הצלחה!) עם 2 בהפרש כזה קטן, הכל קטן עליי!!
  • יואוווווו תמי פשוט נקרעתי מהתיאור שלך
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אין יותר מסכם מהסיום של שולי
  • אני בטוחה שאת סתם בלחץ וזה יעבור זה רק הלחץ של ההתחלה ואחכ תסתדדרי ותתמרני כמו גדולה כמו שאני מכירה אותך.
    גם אני בעצמי בלחץ כי בד"כ אנחנו מארגנים את שקד ביחד בברב ויוסי מרדים אותי וכשהוא לא נמצא אני אוכלת קש אמרתי מה יהיה כשאתה תהיה בכל מיני כדורגלים למינהם וכו ושק תצרח לי אבא אבא אבא והתינוק יבכה ממש מהממם
    אבל אני מקווה לטוב
  • טוב אני אמא ל 3 אוצרות מהמהמים ולהגיד שזה קל זה לא קל במיוחד שהם לא מרגישים טוב ונדבקים אחד מהשני אבל מתרגילים לזה ונכנסים לתלם מהר מאוד עם רוצים ועם לא רוצים אין ברירה וזה כייף גדול.
    לפעמים באמת שמאיה רוצה לאוכל וליה רוצה משהו בדיוק באוכל שלה ואני באמצע משהו ולעזוב את הדברים שעושים ואביאל צריך גם באותו רגע משהו אז מלמדים את הגדולים להמתין ואפילו קצת לעזור את יכולה תמיד להגיד לשילה תביאי לי את המוצץ להודיה את החיתול ואת תראי שהילדים לומדים לבד איך שבזמן שהקטן/קטנה אוכלים, מתרחצים הם לאט לומדים שאמא עסוקה אצלי אביאל עוזר לי מאיה אוכלת בקבוק מהיום שנולדה אז הוא לפעמים יושב ומאכיל אותה וגם ליה עוזרת איתה ואהבה שלהם למאיה מטורפת הם שמחים מכל רגע איתה. ואת תראי בעזרת ה' את החיבור ביניהם ולאט לאט מתרגלים ולומדים לתמרן למרות הקושי הכי חשוב בשקט עד כמה שזה קשה ובנחת לעבור מאחד לשני והתשומת לב שאת מגיעה אחד לשני אפילו לשניה.

• בתחושה שלי היה לי הרבה יותר קשה כשאורי נולד מאשר כשאדר נולדה ואני אסביר:
    כשאורי נולד ריחמתי על אלה, פחדתי כל כך שקשה לה, שהתשומת לב יורדת ממנה, פחדתי איך אני אחלק את האהבה שלי לשניהם, הרגשתי ייסורי מצפון על כל נשיקה שנתתי.
    יום אחד גיליתי שאורי יונק ממש מהר ואז חשבתי שזה בגלל שאני לפעמים מפסיקה לו באמצע כי אלה צריכה ממני משהו.. ואז ריחמתי על אורי, שהוא לא מקבל מה שאלה קיבלה. שהוא לא מקבל מספיק.

עם אדר הייתה לי תחושה שהיא פשוט הגיעה למשפחה מובנית. הם כבר שניים, משחקים ביחד, אלה פתאום קלטה שאורי לא תינוק והם התחילו להיות ב"מחנה".

נכון שזה לא קל. נכון שיש ימים שרק בא לי שילכו לישון ויהיה לי שקט.

אבל עם אדר כבר אין לי את הפחדים והחששות שהיו לי.
    אני יודעת שיש מקום לכולם בלב שלי

[
  • עם כל התיאורים שלכם עשיתם לי חשק לעוד אחד...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• אני אנסה.. ממי..לא קל אבל אין לך ממה לפחד או להרתע...
    יש עם הרבה יותר מ 3 הילדים ומסתדרות יופי...
    את תראי שהשד קרצייה צעקני שובב מטיש מעייף קורע..
    אבל מחייך

מצטרפים ל YES תוך יומיים 072-2514350 מספר ישיר אליי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה