היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מזמן לא חפרתי לכן קצת... כל החודש הזה הראש שלי במחשבות של ציפייה ושמחה לקראת בואם של הילדים הביתה לחג
אהוד עידן
22 תגובות
עמוד 1
בפסח הבא הם יהיו איתך לתמיד
אוייייייייייייייי
אין לי מילים באמת סיטואציה קשה ביותר אוהבת מלא מלא ומחזיקה לך אצבעות שיעבור טוב וב"ה שיקבלו שכל ויראו שטובת הילדים בחזרה בבית שלהם, כמובן אצלך ואצל בעלך.
לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
מאמי נקרע לי הלב בשבילך מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
תתפלאי אבל אני חושבת עליך הרבה. את לא זזה לי מהראש! מקווה שתהיי חזקה ותתגברי על הקשוי בטווח הקצר ולו רק בשביל הרווח האדיר לטווח הארוך "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
יקירתי,
אני מאחלת לך חג שמח, מתיש, מאושר, מלא בצחוק ושמחה שתצליחי להנות, לנצל את הזמן היקר, להכיל, לאהוב חג נטול מחשבות של פרידה!!
והמון המון כוחות להתמודד עם מה שיבוא אח"כ
תהיה חזקה ממי
ממי
לדעתי בואם של הילדים רק יחזק אותך וידרבן אותך להמשיך ולהוכיח את עצמך! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."