איזה חג כייפייייייי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בגלל שאין לי מי שיהיה עם דנדוש ואין לי חשק לשלם למטפלת באיזור שלי סכום בומבסטי לקחתי חופש כל חול המועד גם ככה ישש לי מלא צבור
    אז היום היה היום הראשון של החופש של חול המועד ו......................................... אנחנו בילינו בקניון הגדול בפ"ת היתה הופעה של מיכל הקטנה שכרגיל היתה מדהימהההההההה דנדוש קיבלה מלא מתנות מהם וגם מיכלי העלתה את דנדוש איתה לבמה (יש קטע שהיא מעלה את הילדים לומר את משפט הקסם שלה) ודנדוש אמרה אותו יפה מאוד (אני לא הצלחתי לשמוע מיכלי שמעה וזה מספיק) כמובן שרוב הזמן כלומר כל הזמן רונן (שמשחק איתה) תפס את דנדוש והיא הסכימה ונהנתה אחר כך דנדוש גם קיבלה ממנה חיבוק ונשיקה ודנדוש ילדה שממש לא אוהבת נשיקות והפלא ופלא לא ניגבה את הפנים ולא כלום. מהיום יש עוד מלא חוויות ואני מעלה תמונות מההופעה היום ובכלל בפייס למי שתרצה לראות
    גם מחר אנחנו הולכות לראות את מיכל בחי כייף מזמן הבטחתי לדנדוש שנלך לראות חיות והיא מחכה לכך אז גם מחר יהיו מלא תמונות גם מן החי כייף וגם מההופעה
    זהו וזה רק על יומיים ים של חוויות מה שלא היה לי לפני אה ויש עוד משהו מיכלי רוצה לבוא למעון של דנדוש אני מאוד מקווה שהמנהלת תסכים להגשים חלום ומשאלה של דנדוש שביקשה ליום ההולדת שלה
    תודה למי שקראה עד כאן חג שמח ומועדים לשמחה

1 תגובות
עמוד 1
  • שמחה שנהנתם ואין על מיכל הקטנה היא פשוט נשמה אחת גדולה, מחבקת את הילדים כאילו הם שלה, בכלל היא נותנת יחס אישי לכל ילד/ה שמצתלמים איתה בסוף ההופעות.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה