נטלי של לינוי וליה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומך?

איך ליה היום?

מה שלום לינוי המתוקה?

10 תגובות
עמוד 1
  • יפעתי
  • הכיף הוא שלי

• נטלי

• יפעת, תודה מתוקה
  • היי מותק!!
    לא זוכרת בכלל אם יצא לי לכתוב לך מזל טוב!!
    אז- מזל טוב..
    מלא נחת משתי הנסיכות!
    ושתקופת ההתאקלמות תעבור עליכם בנחת ובשמחה!
  • לא הנקתי את בני ואת האמת לא מתכוונת "להפוך את העולם" גם כאשר יהיה ילד שני אם כאשר . לדעתי מדובר בהחלטה אישית ואין שום סיבה לאנשיםשלא קשורים לך אישית (את ובעלך בלבד ) להצטער או לא . בחרת דרך שטוובה לכם וזהו .
    לגבי צהבת , לא היתה לנו לנו את האמת ולא מכירה את הנושא לעומק , את העניין של אמבטיות שמש קלות אולי ניתן לישם , על מתן ויתמינים בגיל כזה היתי מותרת כל עוד וזה לא המלצה של הרופאה שלכם .
    שוב המון מזל טוב !!!.
    http://www.holdthatpic.com/
  • אלינה

• אם באה לך לעלות את הנושא זה משהו אחר .
    לדעתי תוכלי להניק לקטנה החמודה עוד אלף ואחד דברים לא פחות חשובים בחייה .
    גם אני מאוד רציתי להניק בזמנו , לרופאים יהו תוכניות אחרות בשבילי ובישביל הבן שלי . בני לא ינק אף פעם ולא נראה לי שזה השפיעה עליו בצורה רצינית עם בכלל .
    הכי חשוב שניסית וכל הכבוד לך ולאמא שלך על נסיונות אין סופיים שלכם .
    אני מרגישה שבנך ובין אמא שלך יש קשר חזר ואמתי , גם עם יש חלוקי דעות היא תמיד שם בשבילך , נכון ? (כי ככה זה אצלי, אמא תמיד מוכנה להקשיב ולומר מה דעתה , בסא שעניין יחסים ען בעלי החמוד היא ב99 אחז בצידו אבל זה רק מראה על החוכמת חיים שלה ) .
    יותר טוב תספרי מה אם גיעוץ וכו.... ? ירדה אמא שלך מעניין או ידיין לא

http://www.holdthatpic.com/
  • אלינה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה