STOMATITIS דחוף :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר 4 ימים ליאל לא אוכל שום דבר כל יום יוצאת לו שן חדשה היתי בטוחה שחוסר תאבון ורוק ללא הפסקה שפשוט נוזל שבחיים לא היה לו ככה היום כבר אחרי היסטריה שהוא עשה בלילה נישבתי ולקחתי אותו לרופא שפ בדקו אותו ואמרו שיש לו אפטות בפה מחלה בשם סטומטיטיס. אפטה 1 היתה בבוקר שבקושי ראו אותה עכשיו כבר יש לו בלשון למעלה מין 3 יגולים כאלה אחד על השני אדום אש כמו כביעה נירא מפחיד והוא בוכה ואוכל רק דברים קרים כמו יוגורטים גלידות מה שרופא אמרה מקל וגזר מעובד טרעי גם רק קר והכל בלגימות קטנות. הילד נעלם ... מוריד ממשקלו כל יום והסבל הזה שובר לי את הלב. קראתי באינטרנט שחלב עז עוזר מאוד לא רק "מקל" . השאלה שלי האם מפוסטר או לא? קראתי הרבה בעד ונגד ואני פשוט לא יודעת מה לעשות. מניסיונכם זה עוזר באמת? אם כם מחר אני יסע למחלבה

10 תגובות
עמוד 1
  • יו... לא יודעת מה לומר לך שירגיש טוב הקטנציק ....
    [url=http://postimage.org/image/17vopfa3o/]
    ליאור הבאת לאבא ולי אור לחיים....

• הדבר הכי טוב במקרים כאלו
    זה לקחת את הילד לעז וממש מהעז להשפריץ לו לפה
    אומרים שזה עושה פלאים

לנסות לא מזיק המגדלים של העזים מכירים את התופעה והם עוזרים למייטב ידיעתי

החלמה מהירה

אינבוקס הפייסבוק שלי : hadas1508@facebook.com

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• מה שהדס כתבה זה נכון
  • מסכימה עם דניס, הספריי שקוראים לו SOS עוזר פלאים, מרססים ואז אסור לאכול איזה רבע שעה (אם אני זוכרת נכון) ואח"כ אפשר, זה מה שעשינו עם הבת שלי, אחרי חצי שעה אכלה כמו מורעבת כי כבר לא כאב לה, עוזר למשהו כמו 3 שעות.
  • דחוף!!!!!!!!!! ישר מהעז - שני שפריצים והילד כמו חדש.

אני עשיתי את זה כבר כמה וכמה פעמים עם הבנות באופן קבוע - למחלבת נחלים אנחנו הולכים (זה ליד פתח תקווה). זו מחלה מזעזעת, כמו פה וטלפיים - ורק שפריצים ישר מהעז - זה כמו תרופת פלא!!! מהמקרר זה לא עוזר! רק ישירות מהעז. מניסיון.
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • גם אנחנו עברנו א זה שקורל הייתה בת שנה....
    זה היה סיוטטטטטט זה ניראה מפחיד היה לה מסביב לכל הפה בתוך בלשון...
    הגננת שלה הביאה לה חלב עיזים מהמושב וזה באמת עזר...
  • לאחיין שלי היה את זה וגיסתי קנתה חלב עיזים בסופר ונתנה לו לשתות.
    עזר מהר מאוד.
    תרגישו טוב.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • תודה בנות באמת עזר לנו רק שקניתי בעדן מרקט אבל ביום שנתתי בבוקר הוא כבר אכל ארוחת צהריים אחרי שהוא שבוע לא אכל :( ירדו אפילו הלחיים המתוקות וסופגיות שלי עכשיו הוא בגן אוכל טוב טפו טפו טפו וכבר לא בוכה למרות שעדיין יש על הלשון עוד סימנים ממחלהץ זה מדבק?
  • אני שמחה שהקטנצ'יק מרגיש כבר יותר טוב
  • זה מאוד מדבק
    אני נגד חלב לא מפוסטר- לא אפחיד במקרה ששמעתי לפני שבועיים - אבל תאמינו לי לא עלינו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה