היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי פיוז קצר ואני מתלקחת בשניות . מספיק שאהיה קצת עייפה, קצת לחוצה בזמן , קצת מתוסכלת או מוטרדת ממשהו וזהו . הנה פנינה העצבנית .השנייה היתה פה פנינה רגועה וחייכנית והופ היא נעלמה! אני לא צורחת כמו משוגעת . אבל בהחלט מרגישים עלי את העצבים .
איך אתן נרגעות במצבים כאלו? ואי אפשר להכנס למקלחת , לשבת לבד כמה זמן . כי יש ילדים ויש דברים לעשות ואני לא בבית בפינה שלי . צריכה טיפים להרגעה עצמית , כי זה מציק לי שירין חוטף עצבים . זה מציק לבעלי שגם הוא חוטף עצבים . ולפי מה שבעלי אומר זה גם יעלה לי בבריאות .
19 תגובות
עמוד 1
תעצמי עיניים ותנשמי עמוק 10 נשימות (זה מה שהייתי אומרת ליונתן, אני לא יודעת אם עובד גם על מבוגרים, אבל שווה לנסות)
יעל, אמא של 2 אפרוחים
מה אנייגיד לך , לפעמים לסתום את הפה עוזר קצת למתן את העצבים .. אבל לפעמים הספירה הזו ,רק גורמת לי להרגיש את העצבים "בבטן", כאילו שלא הוצאתי אבל הם חייבים לצאת איכשהוא
את מזכירה לי את עצמי את האמת . אותי מרגעים בישולים לרוב , אבל את האמת אני רוצה לעשות בדיקות דם לתפקוד של בליטת הטריס כי הבנתי שיש הפרשה של איזה הרמון שיכול לגרום לדבר כזה . http://www.holdthatpic.com/
את מתארת את עצמך או אותי?
לשים מוזיקה בפול ווליום ולשיר, אפילו לרקוד עם הילדים מרגיע את כולם
צרת רבים
כמוני כמוך! מזכיר לי מאוד את התקופה שאחרי לידת ניצן.. לדעתי זה סימפטום של אחרי לידה, אני בזמנו הלכתי לרופאה
אני פותחת חלון מיסתכלת אחוצה לכמה דק' ורק חושבת על חוף הים או על משהו שאני אוהבת לעשות נושמת עמוק וזה מרגיע
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
אני בדיוק ככה! ומה שמצחיק זה שאני מתעצבנת גם מזה שאומרים לי "את עצבנית?" או "למה את עצבנית?" או "תרגעי" - זה בכלל מביא אותי לזריקת חפצים.
הדבר היחיד זה שיתרחקו ממני, אבל בגלל שאין שום סיכוי שזה יקרה, אני עוזבת את החדר ל-10 דקות (כמובן רואה שאדיר בהשגחה) ויושבת עם עצמי ומתבשלת קצת. אין פתרון...לא רסקיו, לא כלום, רק לצרוח על בעלי שהוא אידיוט, על חמותי שהיא %&$#*@ ודברים מהסוג הזה. אבל בגלל שגם זה לא תמיד אפשרי (אי אפשר כל הזמן...) אז רק לשבת עם עצמי או ללכת לישון.
ואי ואי, אם אני עצבנית ובעלי אומר לי "למה את עצבנית" או "תרגעי" אני כמו ציקי, אני מסוגלת להחריב את הבית
חח תגידי את בטוחה שאת לא מדברת עלי
בעלי למד להתרחק, ועוד יותר, הוא מזהה סכנות ומרחיק את ירין
אני בדרך כלל יוצאת לעשן סיגריה ובאופן מוזר אפילו צורת החשיבה והמחשבה שלי משתנים.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אפשר להצטרף להצהרה????
בואנה
אנחנו לא עצבניות ממש לא
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009