:-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כי להב ממששששששששששששש חולה - אתמול בבוקר קמה עם חום 39 ומאז פשוט החום לא יורד מ38.0 גם אחרי נורופן. פתאום היא הגיעה לגיל שהחום הזה כן משפיע עליה, עד עכשיו זה היה משפיע כמו ש37.5 משפיע על בן אדם מבוגר. היא פשוט סמרטוטון קטן ומתוק. היא התלוננה ששורף לה בשתן. נסענו לטרם (ביקור רופא) - בדיקת שתן תקינה, בדיקת דם זוועת עולם, ובגרון יש מוגלה אז עשו לה גם משטח גרון - מסכנה הילדה הזאת כמה היא בכתה.
    קיבלנו מוקסיפן והיום יהיה התשובות למשטח ונדע אם באמת זה דלקת גרון.
    אבל הכי אבסורד שאנחנו באמצע טיפול באוגמנטין על האזניים - אלוהים יודע איך היא חטפה לי את זה בזמן טיפול באנטיביוטיקה

5 תגובות
עמוד 1
  • מסכנונה להבונת
  • אוי מסכנה קטנה,תרגישו טוב במהרה

• החלמה מהירה וקישטא לכל המחלות

וד"א אולי לא שמעת או ראית אבל את בהריון- תוציאי ימי מחלה עליך וככה תהי עם הבת שלך ולא תתייסרי
  • תמי זה נכון - אבלללללללללל...
    ביום חמישי לפני שיצאנו לחופש הארוך נשארתי בבית ביום מחלה בגלל התכווצויות ולא היה לי נעים להישאר גם יום אחרי שחוזרים מהחופש הארוך בבית (שרוב הסיכויים זה שמחר ומחרתיים אני כן אאלץ להישאר בבית). אז לפחות יום אחד לעשות קצת סדר בבלגן.
    דרך אגב הבוסיות שלי מקסימות ומבינות - ודווקא בגלל זה כל כך קשה לי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה