-
אין לי מושג
אבל
שיהיה הרבה בהצלחה
-
בוקר טוב!
אנחנו עשינו ניתוח כזה (כפתורים+פוליפים) בגיל שנה וחצי, לא היו שום תופעות, בכלל, מייד אחרי הניתוח היא הייתה קצת מסטולית מההרדמה וזהו, שיחררו אותנו הביתה אחרי כמה שעות, למחרת היא כבר רצתה ללכת לגן ולא הסכמתי אבל אחרי יומיים כבר שלחתי אותה, לא הייתה שום סיבה שלא.
אחרי הניתוח עד שהכפתורים יוצאים (עניין של חצי שנה עד שנתיים) אסור להרטיב את האוזניים, ז"א שמים אטמים במקלחת (אנחנו לא שמים אטמים אלא צמר גפן טבול בשמן תינוקות).
שיעבור לכם מהר
-
שיהיה בהצלחה!
"..ילדיכם אינם ילדיכם
כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
באים הנה דרככם, אך לא מכם.
חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
-
שיעבור בשלום
-
יפעת את בטוחה שאת מדברת על אותו ניתוח? לא עשיתם ניתוח שקדים אולי?
כי פוליפים(שקד שלישי) זה באף, וכפתורים באוזניים, אין קשר לגרון בכלל
-
תודה לכן
-
היי
הילדון שלי (בן 3) עבר בדיוק את אותה הפרוצדורה (כפתורים ואדנואיד) לפני כחודש בערך, בעקבות נזלת כרונית, נחירות בלילה, הפסקות נשימה ודלקות חוזרות באוזניים שגרמו לירידה משמעותית בשמיעה בשתי האוזניים.
מייד בתום הניתוח ניתן היה לראות שיפור עצום, הילדון שומע מעולה! הוא ישן הרבה הרבה יותר טוב, הנזלת התמעטה, אין נחירות, אין הפסקות נשימה מפחידות במהלך השינה, שווה שווה שווה.
והנה כמה טיפים לצלוח את יום הניתוח-
לא דיברנו על הניתוח בכלל, עד רגע האמת בבוקר הניתוח, וגם אז קראנו לזה "בדיקה מיוחדת", הסברנו שנהיה איתו לאורך כל הבדיקה, ושהרופא שפגשנו אז יבדוק לו את האוזניים כי הוא לא שומע טוב.
הצום קשה לקטנים מאד, אני נתתי לילדון מתוך שינה בקבוק שוקו בארבע לפנות בוקר (שש שעות לפני הניתוח).
הניתוח התאחר בשעה ובזמן ההמתנה, הילדון הרגיש שמשהו קורה, אז ניסינו להעסיק אותו בספר ומשחקים שהבאנו מראש, השתדלנו להפוך את הכל למשחק, עשינו תחרות לבישת פגימה, והשתעשענו לנו עד שקראו לנו לחדר ניתוח.
הניתוח עצמו נמשך כרבע שעה,המנתח יוצא להורים לומר שהכל בסדר, ורבע שעה לאחר מכן אחד ההורים יכול להיכנס להתאוששות, קחי בחשבון שהילד לא יהיה במיטבו, הילדון שלי נלחם בי ובכה עם עיניים עצומות חצי שעה, הוא בעט והשתולל, והאחיות הסבירו לי שזה טבעי, ושההרדמה מתפוגגת לאיטה.
כשעה לאחר מכן הוא החל לשתות ואחרי מתן שתן שוחררנו הבייתה, במהלך היום הוא ישן וישן וישן. ולמחרת הוא היה כמו חדש.
כמו שכתבו לך חשוב מאד להקפיד על אטמים במשך חצי שנה-שנה (עד יציאת הכפתורים) כדי למנוע דלקות אוזניים.
בהצלחה
-
ניצוש נשמה
-
שיווה וענבל תודה
-
ספרי לי על זה
-
יואב עבר את הניתוח הזה לפני שנה וחצי,
אני לא מתחרטת לרגע!!!!!!!!!!!!
השיפור שהיה הוא אדיר, אין לתאר בכלל....
אצלנו הכפתורים לא נפלו... לכן ביום שישי הבא יש לנו ניתוח להוצאת הכפתורים...
זה קורה...
-
בהצלחה
שיעבור בקלות
-
ניצה מה איתו?
-
מקוה שעבר טוב מה שלומכם ?
-
גם אנחנו גילינו לפני כמה ימים שעמית צריך לעבור ניתוח פוליפים, אני עוד מנסה לעכל, נגיע לקנדה נתחיל לבדוק את העניין מקווה שזה יעבור בקלות.
בהצלחה!!!
[url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]
-
לא התבלבלתי היא כתבה ניתוח שקד שלישי וזה מה שגם ליאבי עבר
ניצה איך היה ?איך אפיק מרגיש ?
-
בוקר טוב
-
איזה יופי לשמוע שהוא אחרי
-
שיהיה בהצלחה!