אסטמת ילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שתי שאלות לי אליכן....

האחת: יש דבר כזה רופא שמתמחה באסטמת ילדים? איך קוראים לתחום הזה?
    אני רוצה ללכת עם מיכל.

והשניה: חדר מלח. מי מה מו? איך זה עובד? זה עוזר? כמה עולה בערך? איך התהליך מתבצע?

מיכל שלי כל וירוס הכי קטן מגיע ישר לדלקת ריאות.
11 תגובות
עמוד 1
  • לנו ל וירוקטן נגמר בהתקף סטרידור .
    מי שמתפל באסטמה זה רופא שמתמחה בראות - נראה פולמנולוג לדעתי .
    מ שלדעתי יכולה לעזטר לך זאת ענבל (לינבר ) היא טיפלה בבית הבכורה שלה בשיתות הומאפטיות שלמיטב זיכרוני יהו מאוד יעילות.
    http://www.holdthatpic.com/
  • שולי
  • שולי, את חייבת לפנות למומחה לריאות-זאת הכתובת הנכונה
    ואז ללכת לחדרי מלח וכו. הוא חייבת לבדוק אותה ולהגיד לכם מה דעתו
    בת כיתתי אימא לילדה בת 10. חזרה בוכה לשיעור. סיפרה לי שהבת שלה מגיל 3 הפסיקה עם התרופות לאסטמה והם המשיכו רק עם ההומאופטיה. מה שגילו עכשיו זה נזק בלתי הפיך לריאות שלה. הן מתפקדות רק 60% ולא 100%. ילדה בת 10....

גם אני טיפלתי בזהר אצל הומאופט והיה חרא של תוצאות

• בקשר להומאופטיה-זאת דעתי האישית
    אצלינו, לצערי הרב, זה היה כישלון

• רק הומאופטיה
  • לא יועדת , היתי משלבת לפי המלצה של לינבר . גם לי בזמנו נסיון עם הואופטיה לר היה מוצלח אבל גם לא בילטי הפיך , אפשר להגדיר כבזבוז כסף וזמן .
    בנושא הומאופטה היתי עושה כמו ענבל - מחפשת רופא שיש לו רשיון רופא קונבנציאונלי תוקף ועדיין עוסק בשני התחומים . הומאופטים נטו בחלק לא מבוטל של המקרים לא מספקים באמת את סחורה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • היי שולי,

ד"ר בנטור מומחית שמטפלת ברמב"ם,
    מומלצת בחום!

מאיה

• תודה.
    קבעתי תור למומחה ריאות בנתניה.
    נראה, אולי משם תבוא הישוע. אני גם אשאל אם הוא ממליץ על חדר מלח
    אם זה לא יעזור, אני אפנה להומאופטיה. אני טיפה חוששת, בגלל בעלי.
    בעלי היה חולה הרבה כשהיה ילד. והוא גר אז אצל סבא וסבתא. וכמובן הם ריפאו בעיקר בכל מיני תרופות טיבעיות כאלה. הרבה צמחי מרפא...
    והילדת יותר ויותר חולה. וכמובן יותר ויותר תרופות לא קונבנציונליות.
    הילד כמעט מת כמה פעמים.

עד שלבסוף התברר שהוא פשוט אלרגי לכל הצמחים האלו
  • אוףףףףף מוכר...
    גם שי-לי כזאת...

• אני לקחתי את אור לאשר טל- רופא מומחה בדרכי נשימה
    לקחתי באופן פרטי כדי לקצר תורים אבל לא שילמתי הרבה כי הוא בהסדר של קופ"ח כללית.
  • מה לגבי חיסון פרוונר? זה חיסון נגד דלקת ריאות. תתיעצי אולי כדאי שתחסני את הילדה.
    גם אצלנו היו התקפי סטרידור ,אבל דלקת ריאות אף פעם לא היתה ,כנראה בזכות החיסון.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה