תחזיקו אצבעות - עידכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גם ביידיים וגם ברגליים
    בקול תרועה גדול ובקול צוהל התחלנו גמילה

11 תגובות
עמוד 1

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • תודה ליטלי והם לא קשורים פשוט תמיד היה לה אחד בכל יד ואחד בפה ועברנו לילה מדהים ללא התעוררות או דרישה רק בבוקר דרשה בבכי
    ולשאר הבנות והיו המון קריאות

• [url=http://www.glitterfly.com]

• בהצלחה
  • בהצלחהה...

[url=http://postimage.org/image/2a1xcsclg/]

• בהצלחה

• עידכוןןןןןןן

נתחיל מכך שנראה לי שהלילה טעיתי ביג וואןןןןןן וביג טיים
    דנדוש אתמול בערב לא דרשה מוצץ (אני שומרת עדין אחד לחירום) נרדמה עם הדי וי די של מותק של יום הולדת עם שי ורועי הענקיים
    התעוררה לי בערך בשעה 04:00 קראה לי אמא אמא ישר קמתי כדי לא להעביר אותה למיטה שלי שמתי לה את המוצץ בפה ואמרתי לה שששששש להמשיך לישון ביינתיים דנדוש מנסה לתפוס אותי לחבק אותי קרוב אליה (כנראה לא היתה זקוקה למוצצי ואני נתתי בכל זאת )

• הם חמודים חבל"ז
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • בהצלחה

• חייבת עידכון נוסף כרגע הגמילה נעצרה סופית גם ככה דנדוש לוקחת רק בשינה ולא כל הלילה רק חלק קטן ובבוקר מוקדם שקמה להירגעות המצב כזה ביינתיים שעם המוצץ לא בוכה בכמעט בכלל ואז אין הפרשות מרובות מהעיניים (למרות שעברה ניתוח החדרת צינוריות סיליקון עדין יש ים דמעות והפרשות) אז עדיף לי למנוע את זה ואני משאירה לה גם היתה לי התייעצות עמוקה עם "מורת" הדרך שלי (לא אמא שלי) בת דודה שלי שפעם סיפרתי לכן על הבן שלה (היום כל פעם שאני רואה את התמונות שלו עם מיכלי שלנו המדהימה והחיוכים שגרמה לו אני מתאהבת בילד הזה יותר ויותר)
    היא אמרה לי שדנדוש עברה מספיק טראומוטת בשנה האחרונה וכרגע המוצץ עדין מחזק אותה (דנדוש עברה ועדין עוברת) אז לא לקחת לה להשאיר לה וכך אני עושה
    זהו עד כאן שתרצה תזרוק גם את המוצצי האחרון (זרקה כבר 7 לחתולים ברחוב ועוד אחד לכלוב האריות בחי כייף)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה