דלקת עיניים - עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נופר כבר 4 ימים עם דלקת עיניים.
    קיבלתי מהרופא טיפות וממש בלתי אפשרי לשים לה.
    ב-4 ימים האלה שמתי לה בקושי, מה שנכנס - נכנס ומה שלא - לא.
    הבוקר היא קמה עם החמרה רצינית, כל העיניים "רשתות" של דלקת וכל הריסים מלאים מוגלה. בקושי הצלנו לנקות לה עם מגבונים מיוחדים לעיניים.
    אנחנו פשוט לא מצליחים לשים לה את הטיפות! היא נועלת את העיניים כל כך חזק שגם בכח אי אפשר לשים לה בתוך העיין.
    מה עושים לעזאזל????

מיטל
8 תגובות
עמוד 1
  • כשיונתן היה בן 3 חודשים היתה לו דלקת עיניים, אז אני לא יודעת אם זה יתפוס לנופר, אבל השכבנו אותו על הגב ושמנו לו טלויזיה באחד הצדדים שלו (ככה שהעיניים מסתכלות ימינה או שמאלה) ואז כשהוא הסתכל ולא ראה שמנו לו טיפות.

בהצלחה
  • המלצה הכי טובה :1. לדרוש לעשות משטח ולברר מזה , לנו בזמנו (בני היה איזה בן חודש ) היתה דלקת שרק משחה עזרה . בגיל חודש לא בעיה לתת טיפות בגיל מבוגר יותר בעיתי . משחה אינטיבאוטית אני מצליחה לשים תמיד גם בגיל שנתיים וגם היום (היום יותר קל לשכנע אתו).
    http://www.holdthatpic.com/
  • בדרך כלל בגיל הזה נותנים גם משחה,אפילו היום לשים לאדיר טיפות זה מלחמת עולם. אם אני רואה שלא נכנס אז שוב.
    שיעבור מהר

• משחה אופרופו מאוד יעלה , בני אז סבל איזה 10 עמים ולא עזר כלום , ושמתי טוב כי תינוק בן חודש לא מתנגד כמו כבר בן 4 שנים, משחה אחרי 2 טיפול לא היו הפרשות בכלל . למשחה קורים : סינטמצין 5 % אבל נדרש מרשם רופא .
    את האמת יש לי בבית תמיד . אז הלחיצו אותי שזה יכול להית כרוני , בנתיים מאז אותו טיפול מלפני 4.5 שנים זה לא חזר אז כרוני זה כבר לא....
    http://www.holdthatpic.com/
  • וואי אני מבינה אותך !!!
  • אוי
    גם רותם קמה הבוקר עם דלקת עיניים...
    גם אנחנו קבלנו טיפות ומשחה...

איך שמתי לה? בעלי עזר לי... יש לה כוח לפיצית שלי.....
    פתחתי לה בכוח את העין ושמתי לה...
  • גם אנחנו בדיוק עם דלקת בעין.

תשימי את הטיפות בפינה של העין הסגורה קרוב לאף, כשהיא שוכבת, וברגע שתגידי לה "סיימנו" היא תפתח והטיפה תחליק פנימה בלי בעיה
  • החלמה מהירה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה