הקופה הזאת עברה כל גבול!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

23 תגובות
עמוד 1
  • אכן לקח מיותר. עברתי שניה לפני שהיה אמור להיות לנו תור לMRI לאור, וכבר היתה לי התחייבות מהכללית ואז הקופה החדשה החליטה לא לאשר ונאלצתי לבטל את התור. ובכלל - לא ידעתי שאני אצטרך שוב את התפתחות הילד כל כך מהר...
    עברנו בגלל שרציתי שרופא מסוים יהיה הרופא של הילדים שלי. הוא מדהים. מהבחינה הזאת עשיתי בחירה טובה. אם לא היינו זקוקים לטיפולים מיוחדים, אז הכל היה בסדר.
  • וי נטע ,רופאת ילדים של בני זאת בדיוק הסיבה שאני בקופה שלי , אם היא צתאה לגמלאות אני יעזוב לקופה אחרת בלי לחשוב פעמיים .
    במקרה שלנו לבני יש ביטוח בריאות פרטי שמכבה את התפתחות הילד . רציתי לקחת אותו לקלינאית תקשורת כי לא דיבר איזה 3-4 אותיות , עד שמצאתי הוא התחיל לדבר הכל חוץ מ"ש" לפעמים . אז רופאת ילדים שלי הורידה אותי מעניין הזה.
    http://www.holdthatpic.com/
  • קודם כל תרגעי

• בכל קופה יש הפרוצדורות המעצבנות האלה ותורים לא הגיוניים!
  • תני לי לנחש באיזה קופ"ח מדובר ???
    מכבי ???
    אנחנו במכבי ומממממממששששששש לא מרוצים !!!
    גם אנחנו זקוקים לקלניאית תקשורת וכבר חצי שנה אני ממתינה כל פעם למשהו אחר . טרם קיבלתי תשובה ותיכף כבר לא נצטרך אותם
  • אני דווקא ממש לא הייתי מרוצה מהכללית.
    כשהתחתנתי עברתי ללאומית ומאז אני ממש מרוצה.
    אבל שלא נצטרך אותם
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אני במכבי ומאוד מרוצה יחסית אבל כל הקופות אותו החרא תורים מפה ועד לטלפלא כשצריך אותם
    שלא נזדקק

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• אני גם במכבי ומאוד מרוצה

• אוףף
  • טוב - אני מבינה מהתגובות שכנראה היו לי ציפיות גבוהות מידי.
    אם זה ככה בכל הקופות, אז זה נורא עצוב
  • אני לא חושבת שהציפיות שלך היו גדולות
    את יודעת מה היה התהליך בקופה הקודמת עברת את זה עם אור שלך וצפית שזה גם יקרה כאן וכנראה שזה לא קרה

• אני עבדתי ב"לאומית" בעבר, והאמת שבתור מי שעמדה בצד השני - זה היה מזעזע.....
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אני בלאומית ומאד מרוצה
  • התכוונתי שאם הגענו למצב כזה שברירת המחדל היא שלא מקבלים כלום (אלא אם כן הופכים שולחנות) וכבר לא מצפים לשום שירות סביר, אז המצב שלנו כמדינה הוא על הפנים. אבל זה לא חדש.
  • באמת מעצבן

• גנית, יש להם גם ספקים עם זמן המתנה של שלושה חודשים (גם לא משהו), אבל המיקום שלהם ממש לא נוח לי
  • ועוד משהו - האבחון בקופה יתבצע רק בחודש יוני (בינתיים קיבלתי אישור על סמך איבחונים פרטיים שעשינו כדי להספיק להגיש חומר לועדת השמה). פניתי אליהם בתחילת פברואר. נניח שהאבחון היה על פי מה שקיבלתי מהקופה - יוצא מזה שלוקח להם 4 חודשים לתת לי אבחון ועוד שלושה עד שישה חודשים עד שהילדה מקבלת טיפול, כלומר כל העסק לוקח במקרה הטוב 7 חודשים ואם חשוב לי ללכת למקום הספציפי שרציתי, אז לוקח לזה עשרה חודשים!!!
    לדעתי, הם שברו שיאים.
  • איזה עצבים!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • זה ממש מעצבן ומתסכל!
    בנות - אם מישהי רוצה ללמוד מקצוע מכניס ומבורך = לכו על קלינאות תקשורת.
    אין מספיק בארץ והצורך בהן עולה כל הזמן.

• באמת מעצבן
    אהוד
    עידן
    אני :)
    יום נישואים
  • אני מסתובבת עם הטפסים המחורבנים האלה מחודש דצ'
    עדיין לא קיבלתי תשובה מהוועדה
  • עדי, סביר להניח שלא תיהיה ברירה ונאלץ לבחור את האופציה הפרטית, אבל זה בדיוק מה שמרגיז אותי - הם בעצם מאלצים אותי לשאת בעלויות הגבוהות שהקופה אמורה לשאת בהן.
    מרץ - זה כל כך מרגיז ומקומם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה