היום היום הולדת,היום יום הולדת ל....-עידכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אליאסף הבן החמוד שלי חוגג היום 6 שנים נולד בדיוק בערב ראש חודש אייר..את העצמאות חגגתי אז בבית החולים כי הייתי אחרי קיסרי..
    הוא לא רצה לעשות בגן אז אנחנו חוגגים לו בבית עם כמה חברים,הוא רוצה עוגת כלב-למישהו יש רעיון איך לעשות?חשבתי לעשות עוגת בסיס ולחתוך אותה כמו כלב ולקשט.חשבתי לעשות גם משחקים\או יצירה ואז ארוחת ערב-של ילדים כמובן.מה דעתכם?
    רעיונות התקבלו בברכה
14 תגובות
עמוד 1
  • המון המון מזל טוב לאליאסף!!!!!!

אין לי רעיון לעוגה, שיהיה בהצלחה בכל אופן...
  • מצאתי לך
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • המון המון מזל טוב

• המון מזל טוב!
  • מזל טוב
  • מזל טוב
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • תודה בנות...
    אז ככה...כמו שהבן שלי ביקש הוא רצה רק חברים טובים הזמנו את י שרצה ואז כשהוא הלך לגן הוא נזכר שגם הוא חבר שלו..וגם הוא..וגם..הוא ואז קיבלתי טלפונים מאמהות זה היה ממש לא נעים.בסוף זה הסתדר הילדים נהנו הבת שלי הפעילה אותם עם בלונים ומשימות{מי שרוצה שהבת שלי תפעיל בימי הולדת אז נעשה לה מחיר טוב:-)
    וכמובן עוגה,ובסוף גם יצירה-בגלל שזה יוצא לפני יום העצמאות קניתי קלקרים בצורת ציפור-כשורים ונעצים מיוחדים צבעוניים בכחול לבן ופרחים הכל בצבעי כחול לבן הילדים עבדו מאוד יפה מאחור שמתי להם מגנט-שהציפור תשמש מגנט למקרר ומזכרת מהיום הולדת בנוסף עשינו להם ארוחת ערב בחוץ עם פיתות נקניקיות וציפס {תודה על מי שהמציא את הציפסר..}היה בלאגן אבל כייף.שנה הבאה בעזרת ה כיתה א
  • מזל טוב!!
    איזה םאדיחות זה עם הילדים, הם כבר גדולים וזה נהיה באמת לא נעים..
  • נו איפה התמונה של העוגת כלב?
    ומזל טוב באיחור היסטרי לאליאסף המתוק!!!!
  • עשיתי פעם ויצא מהמם!
    תני לי רגע לראות איך אני מעלה את התמונה

מיטל
  • חבל שלר ראיתי את ההודעה קודם
    [url=http://postimage.org/image/19rynntok/]

מיטל
  • פיתוש..הכבל שמעביר לי את התמונות למחשב-אבדאני ינסה למצוא אבל בכל אופן התפתח דיון מעמיק בין הילדים האם העוגה נראת כמו כלב או שמא חתול
    לפחות הילדים של השכנים החליטו שזה כלב..:-)
    מיטל אחלה עוגה ותודה לכלולכן על הברכות!
  • באיחור
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה