בעיית גמילה רצינית! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, מיכלי שלי כבר בתהליך גמילה קצת לפני פסח.
    היא לא מפספסת פיפי, עם קקי זה פחות טוב, אבל גם שם הכל נראה מבטיח.
    כל החופש כשהיינו בבית היה הכל מעולה.
    חזרנו לגן ונתקלנו בבעיה:
    היא מסרבת לשבת על האסלה בגן
12 תגובות
עמוד 1
  • שולי
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • מכור לי מאוד
    היה לנו בעיית קקי עם שחר בגן וגם מידי פעם פיפי

אל תשמי לה חיתול בגן
    היא תלמד יקח זמן ולא תיהיה לה ביררה והיא תעשה בשירותים
    אז יחליפו לה ויתמודדו איתה אין מה לעשות לכל ילד יש משברי גמילה בשלב כל שהוא
    והצוות בגן נמצא שם כדי לעזור לך בתהליך הזה
    אז שיחליפו לה בגדים לא יקרה כלום
    תנסי לעבוד איתה בגישת התמלוגים אם תחזור יבשה מהגן היא תקבל משהו שהיא אוהבת חטיף ממתק הפתעה קטנה של כמה שקלים מדבוקות בועות סבון וכו...
    בהצלחה

• איזה מזל שנתקלתי בשרשור שלך.... אני בדיוק באותה הבעיה!!!
    גמלתי אותה בפסח ומהיום הראשון היתה הצלחה מסחררת! אין פספוסים בכלל בפיפי. בקקי גם אצלינו יש בעיה- מסכימה לעשות רק בחיתול או על הרצפה אבל אני זורמת איתה ולא מתווכחת איתה....
    בגן כל יום מפספסת לפחות פעמיים.... הגננות אומרות שהיא מוכנה מדי פעם ללכת לשירותים, אבל כשאני מבקשת ממנה בגן לשבת על השירותים שם היא מסרבת בתוקף. אני בטוחה שהיא פשוט לא אוהבת את השירותים שם!
    אני ממש אובדת עיצות. איך זה שילדה שבכלל בכלל לא מפספסת בבית מפספסת בגן כל יום פעמיים?? חשבתי כבר לקנות לה סיר לגן (בבית עושה בסיר) אבל אני לא בטוחה שזה הדבר הנכון לעשות. קניתי לה לגן ישבנון שלה והיא בכלל לא מוכנה להשתמש בו....
    בקיצור, לא עזרתי לך אלא אם כן צרת רבים חצי נחמה
    מה שלום אביגיל????
  • להרבה ילדים יש פחד משרותים אחרים
    אצלי מוריה הייתה מפחדת ושלחתי לה לגן
    ישבנון וזה נתן לה ביטחון תנסי להביא לגן בלי לשאול אותה
    אם היא רוצה לקחת לגן ובגן תגידי לגננת שתראה לכל
    הילדים את הישבנון של מיכל ואיפה שמים אותו ואז תראי שיהיה
    לה חשק לשבת עליו אצל דביר שלחתי כל יום הפתעה עטופה
    ונתתי לגננת והיא הסבירה והראתה לכל הילדים תהפתעה של דביר
    שאם הוא עושה בשרותים בסוף יום הוא קיבל תהפתעה
    וההפתעות עמדו כל יום על השידה כך הוא זכר תמיד
  • אוי יקרתי , כמה שזה מתסכל

• אנחנו נגמלנו בחופש הגדול (כשהיא הייתה בת כמעט שנתיים) ובבית באמת היא עשתה יפה ובגן היא לא הסכימה אז עשינו כמו שרינת אמרה, הבאנו ישבנון והגננת הראתה לכולם בגן שהבת שלי גדולה ועושה בשירותים (אני מתארת לעצמי שגם בגן של מיכל אין הרבה גמולים, לא?) וכל הכבוד לה וכו'...

אצלנו עד שהיא התגברה על הפחד משירותים אחרים סחבנו איתנו ישבנון לכל מקום שיצאנו, גם לקניון וכו'...

בהצלחה
  • גם אנחנו בדיוק עכשיו גמלנו את שקד אז ביומיים הראשונים היו טיפה פספוסים ואח"כ בחג הפסח עצמו נסענו לצפון לשלושה ימים והיינו אצל בת דודה שלי וכמובן שלקחנו את הסיר איתנו ולא היהת בשום מצב לעשות בו ורק ברח לה ובת דודה שלי גננת כל הזמן ניסתה לגרות אותה שאם הסיר יתמלא היא תיתן לה הפתעה אבל כמובן שזה לא קרה וכמובן שבעלי רק כעס עלי שאני עם הלחץ לנסוע הרסתי את הגמילה, ואיך שנכננו הביתה בחזרה שקד ישר הלכה לסיר ועשתה כמו ילדה גדולה ומאז היא לא מפספסת רק פעם אחת תוך כדי משחק שזה לגיטימי וכשחזרנו למשפחתון גם שם לא פיספסה אבל היה בעייה עם קקי היא התאפקה ממש עד הצהריים וחיכתה לטיטול ואיך ששמנו טיטל יצא לה מלא ובבית איזה יום אחד אחר הצהריים יצא לה בסיר. והטפלת אמרה לאט לאט והיום שקד כל כך התלהבה להתקשר ליוסי ולספר לו שהיא עשתה פעמיים קקי בסיר. קנינו גם ישבנון ושקד מתה מפחד ממנו אבל גם בנושא הזה יוסי משכנע אותה לאט לאט כי כבר יושבת עליו לכמה שניות אתמול והיום אבל עדיין לא עשתה בו כלום.
    יש לה קצת בעייה בחוץ והיא ממש מפחדת שייברח לה בחוץ ולא יהיה לה איפה לעשות וכל הזמן אנחנו אומרים שאם יברח לא יקרה כלום ונחליף בגדים.
    לדעתי בגן צריכים להתמודד וזה יבוא לאט לאט בלי לחץ

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• עידן רק עכשיו- כמעט שנה מהגמילה
    התחיל ללכת גם לשירותים ציבוריים!
    עד ממש לפני כמה שבועות העדיף להתאפק עד שנגיע הבייתה (עם קקי, פיפי לא הפריע לו לעשות) אפילו אצל הסבתות ביקש ללכת הבייתה לעשות
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • גם אצלנו הייתה את הבעיה הזאת... הגיע לגן ולא רצתה לשבת באסלה אז התחליף הוא סיר....
    ביום הראשון בלי חיתול בגן היא פספסה רק פעמיים, פעם פיפי ופעם קקי (בגינה ליד כל הילדים) והיא ממש הובכה.. מה שגרם לכך שיומיים לא רצתה לעשות קקי בכלל אבל החלטנו להוריד את הפוקוס מההתנגדויות שלה ואז לבד היא הבינה שאין מה לעשות וחייבים לעשות קקי.. אז היא התיישבה על הסיר ועשתה...
    בבית לפעמים עושה בסיר ולפעמים בשירותים...
    אני ממליצה לך לבקש מהגננות להתאזר בסבלנות ולהשתדל לא להתעצבן עליה עם כל הקושי שבדבר. תורידי את הפוקוס ממנה כשהיא מפספסת ורק תגידי לה כל הזמן "לא נורא שפספסת פעם הבאה תעשי בסיר/ ישבנון" וזהו בלי להתייחס לזה בכלל...
    את תראי שבסוף היא תבין ויהיה בסדר....
    מבלי שנשים לב אנחנו מפעילים עליהם לחץ מיותר, זה תהליך, ברגע שהרגע גם הם יהיו רגועים והכל יסתדר... אז הרבה סבלנותיהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• אנחנו הבאנו לאלה סיר מהבית לגן שהיא הדביקה עליו מדבקות,
    לדעתי זה מאוד עזר לה כי זה נתן לה שליטה ומהר מאוד היא כבר לא השתמשה
    בו ועברה לשירותים.

[

[
  • מה שאת מספרת אני שומעת מהרבה חברות שלי....
    אצלי למשל הוא הפסיק לגמרי לעשות בסיר ולא מוכן לישבנון על האסלה (כנראה כי הישבנון לא יציב כל כך) הוא יושב ישר על האסלה כמו גדול ועושה
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה