שאלות מטרידות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר
    ב 15/3 עברתי הפלה ומאז המחזור שי סדיר.
    אתמול התקשר אלי הרופא נשים ואמר שני צריכה לבוא לשיחה.
    הוא אמר לי שהתוצאות חזרו מהמכון הפתולוגי, רוב הסיכויים שלא אבל יש מצב להריון מולארי ולכן אני צריכה לעשות בדיקת בטא כדי לוודא שאין לי הורמון הריון בגוף.
    די נלחצתי, מה זה הריון מולארי? למה זה קורה? והאם זה הגיוני שהמחזור שלי סדיר ועדיין יש לי הורמון הריון בגוף?
    האם זה אומר משהו על הריונות עתידיים?מה הסיכוי שזה יקרה שוב?
    איך מטפלים בזה ואחרי כמה זמן ניתן להיכנס להריון?.
    במידה וזה לא הריון מולארי ואין הורמון הריון בגוף האם אוכל לנסות להיכנס שוב להריון החודש הזה?
    תודה מראש
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הריון מולרי הוא הריון לא תקין, אמנם יש מספר סוגים, אבל הדרך הפשוטה ביותר לתאר זאת הוא כגידול שמקורו בשלייה. חשוב לוודא במספר בדיקות חוזרות ולמשך זמן מספק שאין הורמון הריון בגוף.

הסיכוי של זה לחזור הוא 1-2% בהריונות הבאים.
    הטיפול הוא גרידה ומעקב בתא, לעיתים נדירות גם כימותרפיה
    מומלץ שלא להכנס להריון לפחות חצי שנה, ולעיתים יותר תלוי בסוג הספציפי ובבתא.

בהצלחה
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה