חי חי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התווכחתי עכשיו על משו עם ירון בטלפון. לא משו עקרוני, לא לדאוג. סתם שטויות (קשור לקניות בסופר).
    קיצר, אורי יושב לידי, באיזשהו שלב הוא צועק לירון (בטלפון): "אבא, אין מה לעשות. אמא צודקת וזהו!"

29 תגובות
עמוד 1

• חחחחח
    איזה מותק

• הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • חחח למד את העבודה כבר בגיל צעיר

• איזה חינוך
    כל הכבוד לו...חמוד

• חחחחח חמוד
  • ילדים אומרים את האמת

• סוף סוף גבר שמבין

• מגיל צעיר הוא כבר הפנים שאנחנו הנשים צודקות בכל
  • מישהי תהיה ברת מזל....
  • גדול
  • סתם לו ת'פה וזהו
    ואני שומעת את ירון נחנק בצד השני... ועוד שואל אותי: "מה שמת לו באוכל היום?" חחחחחחחחחחחחחחחח
    (בסתר ליבו, הוא יודע כבר מזמן שזה לא האוכל - זו האמא )

• גדול!

• ואני אומרת, זה לא האוכל ולא האמא - זה הילד!!
    מתוקקקקק וצודק כל כך
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן

• [
  • גבר אמתי , אין כמו אמא ...
    אצלי בני גם אתמול סתם פה לסשה , .... הוא חזר הביתה ורוצה ךראות חדשות בסלון ... בני בלי חשוב פעמיים עונה לו : רק עכשיו חזרתה ואתה בדרך למקלחת , נכון ? הוא עונה לבני נכון . אז בני עונה : אז קודם תלך להתקלח עד שתסיים ותחזור אני אחשוב על זה ...... בנתיים אני לא מעביר כי לא קבלתי החלטה

http://www.holdthatpic.com/
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ענק תיקוש...
    "רק עכשיו חזרתה ואתה בדרך למקלחת , נכון ?" - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    ע-נ-ק!!!!!!!!
  • המצחיק הוא שגם צורת הדיבור היה קופי של בעלי היקר , גם אצלו זה תמיד קודם תתארגן ואז תקבל מה שאתה רוצה וכו'.
    אז אבא שלו קיבל מה זה בהפוכה .
    אין אלהם . במקרה שלנו הוא גם יודע מי מנהל תקציב בבבית . הוא בקש איזה משחק אז בעלי אמר בחודש הבא שיהיה לזה כסף ... בדיוק עבדתי במחשב אז בא בני ושואל " אמא מה את עושה " ... עובדת .
    תכנסי לבנק ותבדקי אם לך כסף עבור משחק בשבילי ... ואני אומרת ואם אין למשחק מה נעשה ... אין בעיה סבתא בכל מקרה תקנה .....
    http://www.holdthatpic.com/
  • חחחח אין על הילדים תמיד יודעים מה נכון
    אהוד
    עידן
    אני :)
    יום נישואים

• לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • ענק!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה