התייעצות ברשותכן (כן כן עוד אחת אני יודעת נמאסתי) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אל תדאגו אני אעבור בסוף דירה ואז אני אפסיק לשגע אתכן

9 תגובות
עמוד 1

• אני הייתי חוגגת לה יום הולדת חודש קודם
    אז מה אם זה ליפניי הזמן
    העיקר ההרגשה שלה , שתישמח
  • בטח שלהקדים לה בחודש.
    למה שתפסיד? זה או להקדים בחודש או לדחות בשנה...
    התאריך הוא בשבילנו - בשבילם זו המסיבה.

ורק לידיעה - כשהיא תהיה בגן עירייה יחגגו לה בתחילת-אמצע יוני כי ביולי כבר אין גן, גם בבי"ס....

• אני בעד להקדים... אז מה ? כולה חודש...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• ברור שלהקדים !!

• ברור שלהקדים
    אני שנה שעברה די דפקתי לילדים את הימי הולדת כי גם עזבנו גן במאי והם ילדי יולי , זה גרם להם ממש אכזבה אז מנסיון תעשי לה אחלה חגיגה והתאריך ממש לא חשוב

• אנחנו תמיד מקדימים, היא נולדה ב20 לאוגוסט, אז שנה שעברה הקדמנו יום הולדת ל3 באוגוסט והשנה שזה גן עיריה זה יהיה ביוני מתישהוא. (אצלנו אין ברירה, כי תחילת שנה אף גננת לא רוצה לחגוג)

אין ברירה, מספיק קשה להם לחכות כי זה רק פעם בשנה...

• ברור שלהקדים את תעשי לה את השנה
  • ברור שלהקדים לה

• להקדים! למה שתפסיד חגיגה- אח"כ היא תהיה בבית לא ואז לא תחגוג עם הילדים....

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה