פחות תנועות מהרגיל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דוקטור שלום רב
    לפני כמספר ימים כתבתי לך על כך שהעובר שלי ממש פעיל(אני בשבוע 21 כמעט)אבל ממש פעיל.....,היום כבר יום שני שהוא ממש שקט...,יש תנועות אבל חלשות,איפה שהו בפנים ו לא כל הזמן כמו שזה היה לפני(גם כתבתי לך שאת תנועותיו אני מרגישה כבר הרבה מאוד זמן למרות שזה ההריון הראשון),זה ממש מדאיג אותי...,אני מנסה לשכב בתנועות שפעם היו מציקות לו והוא היה קופץ מהן והוא בכל זאת הוא הרבה פחות פעיל ממה שהיה לפני כמה ימים.....,זה מאוד מאוד מלחיץ אותי!!!אולי הוא פשוט הפך לצד השני ודופק מבפנים בגלל זה אני לא מרגישה כל כך את תנועותיו???גם אם כן...כבר יומיים ככה???זה הגיוני בכלל???
    האם תוכל בבקשה לתת לי הסבר על כך,למה הקיצוניות הזאת בהתנהגותו???
    כמה זמן זה יכול להימשך???
    אולי זה מסוכן ואני חייבת לנסוע למיון???

yaninayalin
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

ראשית, עצמת התנועות היא לא חשובה, אלא רק כמות התנועות
    ולכן גם אם יש תנועות חלשות אבל מספיק תנועות אז זה בסדר
    אין הסבר לשינויים כאלו בתחושת התנועות, אבל בשבוע 21 זה מאוד הגיוני שיהיו תקופות ארוכות של תנועות ושקט לסרוגין.

אם את לא מרגישה מספיק תנועות - כלומר, 5 תנועות בבוקר בצהריים ובערב וסה"כ 20 תנועות לאורך כל היום - עלייך לגשת למיון

בברכה,
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה