עזרה רוצה להפסיק להניק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    לא יוצא לי לגלוש הרבה מפאת הזמן והבדלי השעות בינינו,
    אבל אני חייבת עזרה למנסות, אני מניקה את הבן שלי כבר 6 חודשים ואני ממש רוצה להפסיק מאוד קשה לי ואין לי זמן התעסקות עם זה, וגם הגדול שלי מאוד מקנא
    ניסיתי להוריד כל פעם פחות ארוחה בהדרגה זה לא עובד אצלי
6 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג אני עדיין מניקה

• אם הוא מוכן לאכול מבקבוק אז מצבך טוב. מה גם שהוא כבר מתחיל עם מוצקים.
    מה שהייתי עושה במקומך זה באמת להוריד לו כל פרק זמן הנקה אחת בהדרגה,
    וכשיש לך גודש אז לשאוב.
    אחרי תקופה שהוא יגיע למעט הנקות, פשוט לקחת את הכדורים ולייבש. אין דרך אחרת.
    אני עברתי את הסיפור הזה פעמיים, אומנם שלי היו כבר בני שנה וחצי אבל לא שתו מבקבוק כל תקופת ההנקה. זה קשה מאוד.

יש נשים שלא מתייבש להם בקלות ואין מנוס מהכדורים. אני רוצה לומר לך שבפעם הראשונה שהפסקתי ניסיתי לייבש במשך שבוע בדרכים טבעיות כמו חליטות מיוחדות שקניתי בחנות טבע, כרוב וכו' וכלום לא עזר עד שלקחתי את הכדורים.
    בפעם השניה שהפסקתי כבר לקחתי אותם מייד ולמרבה ההפתעה זה לקח שבוע עד שהתייבש, למרות הכדורים!
    מיטל
  • לא פשוט בכלל..לדעתי סבלנות זאת מילת המפתח ובהדרגה,חוץ מהתרופה שמיבשת חלב וכרוב לא עולה לי רעיון חוץ ממקלחות להוריד גודש אפשר גם לשאוב מעט בשביל הגודש לא יותר מידי כי אז החלב לא יגבר,כשהוא יאכל ארוחת מוצקים זה יהיה יותר קל,ארוחת מוצק במקום חלב.בהצלחה
  • כדורים לא תמיד עובדים בשלב הזה כי הם מיועדים להפסקת הנקה מיד לאחר לידה- פועלים הורמונלית "לעבוד" על הגוף כאילו לא היה הריון ולכן החלב מפסיק.
    עד שלב זה שבו את נמצאת - הגוף כבר רגיל לייצר חלב בהתאם לדרישה ולכן אי אפשר "לעבוד" עליו...
    כמו שהדר אמרה הרבה סבלנות, לוותר כל פעם על ארוחה אחת (אותה ארוחה במהלך היממה) ואם יש גודל מכאיב לשאוב מעט להקלה. אם תשאבי את כל החלב- לא עשינו כלום- זה יתמלא שוב....
    בהצלחה!

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

• אחרי חודשיים של הנקה בערך הייתי צריכה להפסיק לגמרי בבת אחת (בגלל בעיה אצל התינוקי).
    אני עשיתי ככה:
    1.לקשור את החזה למעלה (להשחיל מתחת לחזייה מתחת לשדיים צעיף ולקשור לצוואר) - ללכת עם זה כמה שיותר, לישון עם זה.
    2. לעשות עיסוי לשד ומסביבו - מהבית שחי ועד לקצה השדמהחלק העליון ליד הצוואר ומטה וכו' - זה מאוד חשוב - לעסות כל כמה שעות במים חמימים.
    3. כרוב זה להקלה זה לא הכי עוזר.
    4. אם יש ממש גודש שמכאיב לשאוב אבל רק עד שהגודש נסבל ופחות כואב - אחרת אם תשאבי יותר מידי זה לא יפסיק את הייצור.
    אני הלכתי עם הקשירה רצוף שבועיים ואחר כך עוד שבוע לפרקים אחרי 3 שבועות כבר לא היה גודש וכאבי אבל עדיין יצאו טיפות חלב
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • תודה לכולכן על התשובות, אנסה ואני יעדכן שיהיה יום מקסים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה