שאלה לגביי התנהגות.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרבה זמן לא כתבתי כאן.... מה שלום כולן, מישהי זוכרת אותי עדיין??

הבן שלי בן ארבע ושבעה חודשים ויש לי בת שנה וארבעה חודשים...
    כשהיא נולדה אז הוא לא היה מראה איזה שהן סימנים של קנאה, היה קצת אבל לא משהו רציני...

בתקופה האחרונה הוא ממש עושה לי בעיות על כל דבר, אם זה להתקלח, להתלבש... ממש כל דבר מתחיל לבכות ולהגיד לי לא רוצה עד שאני ממש צריכה לקחת אותו בכוח... כל דבר הוא צועק, מתעצבן... וכמה שאני מנסה להיות סבלנית אני פשוט לא מצליחה, הוא מצליח להוציא אותי "מהכלים"...

איך מתמודדים איתם?????? ממש קשה!!!!!!!

שלומית
10 תגובות
עמוד 1
  • מישהי???????????????
  • אני לא יודעת כ"כ מה להגיד כי שלי קטנים יותר .
    כנראה שלכל גיל יש את הקריזות שלו.
    צריכים פשוט להיות אסרטיביים לגבי דברים עקרוניים וחשובים..
    אני בטוחה שזה שלב ושזה יעבור

אגב, יש משהו שגרם לשינוי .. מתח בבית , גננת שיצאה לחופש משהו כזה ??
  • ושאלה נוספת לשאלות של גלי -
    הוא ישן בצהרים או הפסיק לאחרונה לישון?
    העייפות יכולה בהחלט להיות חלק מזה....

• אצלי בדיוק כמוך........ גם הגילאים וגם ההתנהגות....
    מקווה שנעבור את זה בקרוב...
    מאגר עבודות אקדמאיות מוכנות
    http://www.ubank.co.il?A=morang

• לדעתי זה קשור לגיל של הבת שלך-
    גיל שנה וקצת, גיל שהם מתחילים לדבר, ללכת, להצחיק, לכבוש!!

[
  • זוהר - זה בידיוק מה שאני עושה אבל אני מרגישה שזה לא עוזר...!!
    זה נכון לגביי הגיל של הבת שלי באמת היא עושה דברים שחבל על הזמן וכולם מתלהבים....
    הוא גם שואל אותי כשני מחזיקה אותה למה היא על היידים שלי ואני מסבירה לו שהיא קטנה והיא בוכה ולא מרגישה טוב. אני מדברת איתו המון ומנסה לעשות הכל!!!!!!!!!

שלומית
  • לינבר - הוא הפסיק לישון צהריים כשעלה לגן של הבוגרים. מחודש ספטמבר הוא לא יישן צהריים... לפני זה הוא היה יישן......

שלומית
  • זה מה שקורה שהאחים הקטנים גודלים קצת ומתחילים למשוך יותר תשומת לב ממך אז מה שקורה זה שהוא מנסה לחקות אותה ובכך להשיג גם את אותה תשומת לב.. כל הזמן תשבחי אותו על דברים שהוא עושה לבד ותגידי לו שהוא יכול כי הוא גדול וכך לאט בהדרגה הוא יתפוס את המקום של האח הגדול ויהיה יותר עצמאי ורגוע..

אהוד
    עידן
    אני :)
    יום נישואים
  • אני ממש כל הזמן מחזקת אותו ומשבחת אותו.... אבל אני מרגישה שזה לא עוזר בכלל

אתמול כשאמרתי לו משהו הוא עשה כאילו הוא רוצה לירוק עליי, בחיים הוא לא ירק.

שלומית
  • את יודעת מה יעזור לו? שיהיה לו זמו איכות שלך איתו לבד.

עכשיו הקנאה הרבה יותר חזקה אצלו, הוא מרגיש הרבה פחות מוערך לעומת אחותו. גם ההבדלים בין המינים עושים את שלהם, בנים הם הרבה יותר פיזיים ועקשנים (בד"כ), אולי גם חוג ספורט יעזור לו לפרוק מתחים ואגרסיות
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה