פתיחה/שטיפת דרכי דמעות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    עידו שלי סובל מהפרשות רבות בעיניים מגיל לידה, במשך הזמן זה חלף בעין אחת ואילו בשניה נשאר, ההנחיות שנתנו הרופאים זה לעשות עיסויים ולנקות ולשים טיפות כשיש הפרשות מרובות ורק בגיל שנה אם המצב לא יחלוף מעצמו יש צורך לבצע את הניתוח הנ"ל.
    בשבוע האחרון המצב של ההפרשות החמיר והכמויות מטורפות ומציקות לעידו מאוד.
    הרופא בישראל המליץ להקדים את הניתוח הרופא כאן אמר להמשיך כרגיל.
    הבנתי שהפרוצדורה נערכת תחת הרדמה מלאה בגיל כזה
    [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]

7 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב אני לא פעילה כאן רק קוראת את ההודעות , הייתי חייבת להגיב לך הבן שלי היום בן שנה ושמונה הוא גם נולד עם חסימה בדרכי הדמעות , סבל מהפרשות מרובות יש משחה אנטיביוטית לא זוכרת את שמה אבל רופא עיניים מומחה לילדים יאמר לך את שמה והייתי עושה לו עיסויים עם האצבע וגם פה ישנה שיטה אל תמהרי לעשות ניתוח בגיל 8 חודשים נעלמו ההפרשות לגמרי. זה בדרך כלל עובר אל תמהרי לניתוח......
  • לאיתמר גם היו הפרשות וזה עבר לו לבד, אבל תוך כדי גיליתי שיש רופאים שיכולים בהליך שהוא לא ניתוחי לנסות ולתקן את המצב, אבל זה חייב להיות לפני גיל שנה!!!
    תחפשי את זה באינטרנט (אני אחפש לך בבית כשאני אחזור מהעבודה)

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • ליעל שלי יש סתימה (שזה לא חסימה מגיל לידה) זה פשוט משהו מהשנה וחצי האחרונות...
    ועברתי איתה כמה טיפולים עם טיפות עיניים שעבדו וחלק לא...
    אמרו בסופו של דבר שיש לה סתימה וצריך לפתוח אותה וזה מצריך הרדמה מלאה רק ל 5 דקות.
    אני דוחה את זה עוד קצת ובעוד כמה חודשים נעשה את זה- גם אותי מלחיץ לעשות הרדמה מלאה בגיל כזה....
  • גם לשושי שלי היתה חסימה בשתי העינים נכון להיום אחת נפתחה והשניה לא.
    שמעתי שרפלקסולוגיה מאוד עוזרת לזה ואני באמת מתכננת ללכת איתה בגיל חצי שנה אם זה לא יפתח לה עד אז.
    דבר ראשון שימי לו סינטומיצין על העין (הרופא ילדים שלי אמר לי שאפשר לשים חופשי כל פעם שההפרשות מתגברות)
    ודבר שני אני הייתי מנסה לפנות לרפלקסולוגית מומחית כדי לראות מה יש לה להציע לך.
    ניתוח אפשר לעשות גם בגיל מבוגר יותר, אז אל תמהרי.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • http://www.6x6.co.il/kidseye/tears.asp

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • תודה בנות ותודה יעל על הכתבה
    אני אחכה עוד קצת למרות שהמצב ממש בלתי נסבל
    אני אשאל את הרופא לגבי האופצייה הזאת של הפתיחה בלי ניתוח.
    שוב תודה
    [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]

• אני בגיל חצי שנה הייתי מחכה לאחרונה רק בגיל שנתיים ושמונה עברנו ניתוח ראשון של שטיפת דרכי דמעות שלא הצליח בכלל חודשיםם אחרי בגיל שנתיים ועשר ניתוח שני עם צינורית שגם נכון לעכשיו אין שיפור ניכר אלא רק קטן לכן כרגע לא הייתי ממהרת תנסי לפתוח לבד עם עיסויים לפתיחה שרופא יסביר לך איך ומה לעשות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה