אתן חייבות לשמוע איזה רופא מגעיל: הרופא נשים שלי הוא כזה אנטיפט ולא שואל איך את מרגישה וכו אבל לא נורא אני לא צריכה שישאל אותי איך אני מרגישה אלא שיטל בי כמו שצריך. אחרי ההריון עם שקד אמרתי שאני יעבור ובסוף לא עברתי ועשיתי אצלו את הבדיקות לפני הריון וכו'. דווקא חברה המליצה על רופא חדש אצלינו שהיא עשתה אצלו את המעקב הריון אבל השעות שלו לא היו לי כל כך נוחות אז נשארתי אצל הרופא שלי.
כשרק התחלתי את ההריון הוא שיריין לי מועד למיי שפיר והסוף ביטלתי כי קבעתי לרופא שעשה לי עם שקד ואני יותר רגועה איתו כי היו לי עליו מלא המלצות.
פעם שעברה כשהייתי אצל הרופא הוא שאל למה ביטלת וכו ועניתי שהביאו לי רופא דרך הביטוח בריאות של בעלי - מכרתי לו משהו ולא עניתי לו על זה ואתמול הוא ממש כעס עליי פעם נוספת למה לא אצל הרופא שלך ופשט התנהג מגעיל ואיך את יודעת מי זה הרופא הזה ואת לא סומכת על הרופא שלך רק שיעבור על בדיקות ויפנה אותך לבדיקות חדש ופשוט היה אדיש בצורה לא רגילה והייתי צריכה להזכיר לו מלא דברים למרות ששזה תמיד הופיע לו תיק ותמיד הוא דג להזכרי לי. בקיצור ממש לא עניתי לא ולא התייחסתי סה"כ זכותי לעשות מה שאני רוצה.
בעלי אומר שאפשר להתלונן עליו אבל זה הדבר האחרון שבא לי לעשות
המסנג'ר שלי:
afeks@hotmail.co.il