רוצה לשתף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול היה לנו ביקור עם הילדים היה פשוט מעולה, בעלי לא ממש תפקד כי הוא עבר עקירה והיו לו כאבים..אז אני הייתי עם שניהם בחוץ והיה מעולה ..היה משהו קטן שעזר לי אבל זה חסוי:) ביקשנו כבר שבוע שעבר אם אפשר שהילדים יצאו הביתה ביום העצמאות לראות את המופעים והזיקוקים ממש היתה לי הרגשה טובה שהם ישחררו אותם אבל אתמול אמרו לנו שלא משחררים אותם בגלל שאהוד לא מבין שאחר כך הוא צריך לחזור ושפעם קודמת שהם חזרו לשם אחרי שהיו בבית בפסח אהוד חזר והתבאס ולא היה לו מצברוח שבוע שלם
    אהוד
    עידן
    אני :)
    יום נישואים
15 תגובות
עמוד 1
  • יפה שלי !!
  • איזה כיף שהיה ביקור מוצלח

• ליטוש צודקת....גם אני חשבתי על זה....שיראו כמה אתם חסרים להם!
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • קבלי
  • התמונות שלהם שהם מחייכים עזר?

את צריכה להחזיק מעמד ולחשוב שכל יום שעובר מקרב אותם אליך וכל חג שאתם חוגגים לבד השנה, בשנה הבאה אתם תחגגו יחד

שיהיה לכם חג שמח כמה שאפשר
  • הכי חשוב שנהנתם והיה ממש נחמד ממי ובקשר ליום העצמאות קבלי את זה בהבנה כי זה באמת יכול לעשות טראומה לאהוד.
    לשופוך את תמיד תמיד יכולה

• תודה בנות
    אהוד
    עידן
    אני :)
    יום נישואים
  • אני מעריצה אותך על איך שאת מתמודדת עם כל המצב!
    תאמיני לי שממש בקרוב הם ישובו אלייך

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה