מהו משקל תקין? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דוקטור שלום רב וחג שמח
    אני בשבוע 21,הריון תקין,עד עכשיו העלתי 500-1000 גרם....,הגובה שלי 169 ומשקל נוכחי בערך 66-67 ק"ג(האחיות בטיפת חלב עשו לי חור בראש לגבי מה שהעלתי...)
    כמו שהבנתי לתקופה הזאת אני אמורה לעלות עד 5 ק"ג(משקל העובר,שיליה,מים וכו'...)
    אני אוכלת טוב,כמה ארוחות ביום,משתדלת לאכול רק אוכל בריא,בשר(פעמיים בשבוע,אני יותר בן אדם של דברי חלב),דגים-בעיקר טונה ובעיקר בסלט,סיבים תזונתיים,אגוזים,קמח מלא...,אורגני וכו',מרקים...,פירות וירקות(לפעמים קצת שוקולד ומאפים...,אבל ממש נדיר)פחממות,חלבונים,כל מה שצריך לתקופת הריון,וכמובן שותה הרבה מים 2-3 לפעמים גם 4 ליטרים ביום.....אני כמו דג,לא מתקיימת בלי מים בכלל!
    האם זה בסדר שלא עליתי כמעט כלום???אחות אמרה לי שזה לא תקין בכלל...

yaninayalin
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אם את בריאה ומרגישה טוב...
    וההריון מתפתח בצורה תקינה...
    אין בזה שום בעיה

בברכה,
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה