צריכה רעיונות להיום. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב.
    היינו אתמול בבמה המרכזית בעירנו, היה מאוד מוצלח אבל עומס האנשים היה קשה מאוד מאוד למעין, היא מאוד רצתה ללכת, ודיברה במשך ימים על הזיקוקים ומהבוקר דיברה על השערות סבתא, מזל שהגענו מוקדם לפני העומס הגדול, בזיקוקים כבר היינו בדרך הביתה...

והיום? הכל עמוס, בכל מקום יהיה המון רב, אנחנו מחפשים פעילות לשעות הבוקר ולא מצליחים למצוא משהו שיעניין אותן...
    יש הצעות?

12 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב

• אולי איזה פארק גדול ??

• טוליקה
  • מאותה סיבה אנחנו עושים "על האש" בחצר שלנו, לתת לגדולה את השקט שהיא צריכה....

• גם אנחנו עושים אצל הסבא - סבתא עם המשפחה

מי צריך את הבלאגן שיש בחוץ??

אתמול אפילו לא יצאנו איתם. הזיקוקים בפ"ת היו אחרי 22 בלילה... הם כבר ישנו בשעה הזו

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • גם אנחנו לא היינו יוצאים אתמול אם לא היו מנפחים להם בגן את המוח על זה, היא כ"כ רצתה ללכת והיה לה כ"כ מתסכל שהיא לא יכלה להנות....
    היום סתם רצינו להוציא קצת אנרגיה, כמו שעושים בכל שבת, פשוט הכל היה מפוצץ, ארוחת הצהריים תוכננה מראש להיות בבית, עם בשר על האש במרפסת שירות
  • אנחנו לא זזים מהבית בעצמאות כי הכבישים בחור הנידח שלנו מפוצצים!!
    כולם באים לכינרת ולצפון, אז אנחנו לא זזים עד יעבור זעם...

[
  • אני שמחה לראות שאני לא היחידה שלא יצאה עם הילדים לבמות

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • גם אנחנו החלטנו לא לצאת אתמול למרות שגאיה מאוד רצתה לצאת.
    אבל היום היינו בפארק ועשינו על האש

• אנחנו נשארנו בבית היום, ואני הייתי אחראית על מינגול במנגל חשמלית בבית.
    אין דחיפות, אין בעית שירותים או חניה, השתיה קרה ומוזיקה ברגע בסבבה
  • אנחנו כן נדחפנו עם כל עם ישראל כדי לראות זיקוקים, אבל הילדה היתה רוב הזמן על הכתפיים של אבא, באנו-ראינו זיקוקים-הלכנו... ב- 10 היא כבר נחרה במיטה...
    בחג עצמו הלכנו מוקדם מאד לבסיס פתוח בחיל האויר, ראינו מטוסים ואז נסענו למנגל בחצר של גיסתי
    היה מעולה
  • מאחר וזה הפך לשרשור שיתופים, אז גם אני אשתף
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה