מתוסכלת - עזרתכן! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבן הבכור שלי בתהליך גמילה 3.5 שבועות.
    הוא גמול לגמרי מפיפי, קם יבש אחרי שנת צהריים ובלילה.
    עם הקקי התהליך איטי יותר. בהתחלה הוא היה מפספס כמה פעמים ביום, אחר כך הוא התאפק יום אחד ויום למחרת היה עושה בתחתונים שניים/שלושה פיספוסים. לפני כ-4 ימים הייתה פריצת דרך מסוימת הוא אמר שיש לו קקי והוא הולך לגינה לעשות בדשא, הוא היה נורא גאה בעצמו.הוא אומר לפני שיש לו שהוא צריך לעשות קקי אבל חושש מעט לשבת בסיר, אני מאמינה שהוא פשוט צריך עידוד ותמיכה צמודה יותר.
    העניין הוא שיש לו קיי רק בשעות שהוא בגן ושם הם שמים לו טיטול כדי שיעשה קקי. זה נורא מעצבן אותי.... הוא בגמילה מה לעשות יש הרבה פיספוסים, נכון זו התעסקות אבל כבר חלק גדול מהילדים בגן כבר גמולים או שהם עדיין בטיטולים ככה שאין הרבה ילדים בגמילה כרגע.
    אני מפחדת שזה דופק לו את תהליך הגמילה....

שאלה נוספת - יש כאן מישהיא שקראה את הספר החדש של דפנה תייר? מה דעתכן עליו?
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
9 תגובות
עמוד 1
  • לא מכירה את הספר - אבל לגבי הגן - זה מעצבן
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • מצד אחד אני אומרת - הילד בתהליך גמילה, הגן חייב לשתף פעולה, תשלחי לו חיתול אחד רק למנוחת הצהריים ושיתפצצו!
    מצד שני - אולי כן כדאי להקשיב לו וללכת איתו ועם צרכיו (מעין נגמלה מקקי בגיל מאוחר יחסית ועד אז היתה מבקשת חיתול כל פעם, זה עזר לה מאוד ותסכל אותה הרבה פחות....)
    מה עם מקטין אסלה? ניסיתם?
    בהצלחה בכל מקרה
  • אין לו שום בעיה באסלה, הוא מעדיף אסלה בלי ישבנון הוא לא מעוניין בסיר אין לו פחדים בכלל, הוא גם עושה בשירותים ציבוריים.
    נראה לי שעניין הקקי זה בגלל שהוא לא מצליח לראות את זה יוצא...
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • אצלי בגן החזירו לי את כל החיתולים מהגן ואמרו שלא צריך אותם ואין שום סיבה שהם יהיו שם הילד בגמילה ,רק צריך לדאוג שיהיה לו מספיק החלפה בתיק
    ותנסי להרגיל אותו שיעשה קקי בבית לפני הגן
    לא מכירה את הספר

• צריך לזרום עם הילד...תשאלי אותו, אתה רוצה לעשות בחיתול? ואם כן אז כן בלי לעשות מזה סיפור. אבל מה שאני עשיתי זה זרקתי את הקקי לשירותים ואמרנו "שלום קקי" והסברתי לו שהוא הולך לשחות עם חברים
    גם בגן שיזרמו עם הילד ולא לעשות לו טראומה.
    הקראת לו את סיר הסירים של נפתלי?
    בהצלחה
  • לא חושבת שזה הורס לו את הגמילה.. זה נותן לו את הקצב שלו עד שיבקש לעשות בשירותים, זו דעתי
    אהוד
    עידן
    אני :)
    יום נישואים
  • לדעתי במובן מסוים זה פוגע בגמילה כי הוא יודע שאין צורך לקחת אחריות בגן. מצד שני גם לפספס בגן זה לא כ"כ נעים.
    תעבדו על הנושא בבית בסופ"ש, ותחפרי לו על זה שבגן אפשר לעשות בשירותים.
    מצטרפת לטוטילה בנושא להראות "מה יצא" בטיטול... אני גם הראתי לבייבי מה יצא ולדעתי זה מוריד מהחשש.

• יקירתי גמילה זאת גמילה לא מחזירים טיטול רק בשביל קקי !!

תעמדי על שלך ואל תשלחי לגן טיטולים . שיתמודדו ויתמכו ולא יערימו קשיים !

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • כמוני כמוך
    פיפי נגמלנו !!!
    קקי - פיספוסים . יש איזשהו חשש לעשות בשירותים/סיר
    אני לא עושה מזה ביג דיל מחכה שיחלוף.

דפנה תייר- רכשתי את הספר שלשום . לצערי עדיין לא הספקתי לקרוא (רק רפרפתי) נראה מעניין בכל אופן. אני מאוד התרשמתי מהאתר שלה.

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה