תסכול... לבד... עצב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• יש לי חברות ילדות שאנחנו עדיין בקשר. אבל הן נפגשות יותר כי הן גרות קרוב. אני בקושי מגיעה ורק בקשר איתן בטלפון. היה לחברה שלי יום הולדת ולא הגעתי. הם מאד כועסות עליי ופגועות. אני מרגישה שנעשה לי עוול. הן לא מבינות את המצב שלי. הברזתי מהרבה אירועים לאחרונה: מסיבות רווקות, ימי הולדת שלהן, מעברי דירה.
    הסיבות לכך הן שבעלי עובד משמרות ובערבים שהן נפגשות הוא תמיד עובד משמרת צהריים כלומר בערב הוא לא בבית. יש לי 2 ילדים קטנים. אין לי מי שישמור עליהם. ההורים שלי לא גרים לידי. הם גרים במרחק של נסיעה של 40 דקות. אני לא מוכנה לטרטר את הילדים 40 דקות בתשע או עשר בערב בשביל בילוי. חמותי גרה 2 דקות ממני אבל היא ממש לא כיפית. אי אפשר לבקש ממנה כלום. היא חושבת ששמירה על הנכדים שלה זה עבודה ולא זמן איכות.
    בקיצור, נדפקתי. אין לי חיים. הכל סביב הילדים. בעלי לא תומך. הוא טוען שאני ילדה קטנה. אני מרגישה לבד.
    מה לעשות? להביא כל פעם מטפלת?
    למה הן לא מבינות אותי?
    זו פעם ראשונה שרבתי איתם מזה 15 שנה.
    אני ממש בכיתי אתמול. הן ממש ירדו עליי בטלפון.
7 תגובות
עמוד 1
  • תראי, מצד אחד אני מבינה אותך, את אמא לילדים וצריכה לטפל בהם.
    אבל מצד שני, צריך לשמר גם קשרים עם חברות, להשקיע, למצוא פתרונות.
    אם אין מי שישמור עליהם מהמשפחה, מביאים בייביסיטר, או חברה.

אם תרדימי את הילדים ואחר כך תצאי, חמותך לא תשמור עליהם כשהם ישנים?

לדעתי את צריכה לנסות למצוא את דרך הביניים.

אי אפשר לצאת בתדירות של חברות שאין להם ילדים, אבל כן צריך קצת להשקיע.

• אני בהחלט מבינה אותך!
    בעלך עובד רק ערבים?
    גם לי אין הורים בסביבה וחמתי לא תשמור על הבנות אצלנו בבית ובלילה לא אביא לה אותן, אישי כונן כמה פעמים בשבוע ודי קשה לקבוע איתי, לכן כשאני קובעת עם חברות טובות זה בד"כ עפ"י הלו"ז שלי (שהוא הלו"ז שלו...) המון פעמים אני מפספסת דברים, אבל חברות באמת טובות מנסות לקבוע עפ"י יכולתי ותודה להן על כך.
    (דרך אגב - אם הילדים ישנים ובעלך לא בבית - במקום לצאת לאיזה מקום הן יכולות לבוא אלייך מפעם לפעם...) וכשהן תהיינה אמהות הן תבנה טוב יותר.

• אני ממש מבינה אותך.
    מצבי אותו דבר, אני כבר לא עושה כלום כי אני לבד עם 2 פעוטות כל הזמן...
    אולי תביאי בייביסיטר?
    תקבעי איתן אחרי שהילדים נרדמים ותביאי בייביסיטר
  • כן אבל תחשבו

אני צריכה להביא מישהי זה יעלה לי כמעט 80 ש"ח בייביסיטר+דלק+מתנה לחברה
    . טוב זה כנראה נזק כלכלי אבל משתלם. אתן צודקות. אני חייבת להתחיל להשתמש בביבייסיטר. הבעיה שבעלי לא תומך בזה. לא מוצא חן בעיניו שאני אצא ומישהי תישמור על הילדים. מה עושים כדי לשנות לו את הקו מחשבה?
  • חה חה בדיוק כמו אצלנו!
    תגידי לבעלך שאו שהוא מגיע לשמור על הילדים או הבייביסיטר!
    עד לא מזמן אני וחברותיי היינו עושות (לעיתים ממש רחוקות) ערב בנות והייתי מודיעה ליאיר מספיק זמן מראש שיתארגן על להיות בבית (גם הוא לא בעד להשאיר את הילדים עם בייביסיטר) וגם הייתי תמיד קובעת ל9 - שעה שהילדים כבר ישנים.
    במקרים חריגים הייתי מבקשת מאחי / אחותי שיבואו לעזור לי - אבל זה במקרים חריגים.
    וד"א החברות שלי היו מסתדרות לפי הלו"ז שלי או בקיצור תמיד היינו קובעות את הערב בנות לפי הלו"ז של יאיר.. מצחיק...
  • אני לגמרי מבינה אותך.

בעלך לא תומך כי גברים הם שונים בעניין של חברה, הוא לא מבין את הצורך הזה שיש לנו.

לדעתי תביאי בייבי סיטר, זה הוצאה מוצדקת, בשביל ההרגשה שלך, כדי שלא תרגישי לבד וכו'...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה