הרע הנורא והאיום ונורא... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא מספיק אבא של יאיר במצב קשה בבי"ח.. ויקח עוד המון זמן עד שהמצב ישתפר (חודשים)
    ולא סתם יאיר כל הזמן בבי"ח ואני מתפקדת כאם חד הורית נקודה
    ולא סתם אני גם דואגת לכל המשפחה המורחבת..

עכשיו בעל הבית שלנו התקשר להגיד לנו שהם רוצים למכור את הדירה (אנחנו בשכירות)
15 תגובות
עמוד 1
  • מאמי קבלי מלא
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • מה לגבי זה שתקנו ממנו את הדירה חשבתם על זה

• אווווי מותק יהיה בסדר
    אומרים משנה מקום משנה מזל , הכל לטובה
  • מאמי - שלעבור דירה יהיו הבעיות שלך
  • אויש, מאמי... בא לי לחבק אותך חזק
    העומס הזה עלייך נשמע לי ממש בלתי נסבל...
    אבל למה את לוקחת את הכל על עצמך בבלעדיות כזו?...
    מה, חתמת חוזה שהכל נופל רק עלייך?...
    תתחילי קצת לחלק סמכויות מותק. זה שאבא שלו (שיהיה בריא ויחלים במהרה, אמן כן יהי רצון, טפו טפו טפו) נמצא במצב קשה בבי"ח, זה אכן עצוב וקשה.
    נכון, העובדות האלו נכונות. זה עדיין לא אומר שאת צריכה לקחת החלטה על מעבר דירה לבדך, ובטח שלא את שלב הביצוע (חיפוש דירה חדשה, הכנות למעבר, המעבר עצמו, וכו').
    ולמה את צריכה לדאוג למשפ' המורחבת?... את זה ממש לא הבנתי, סליחה...
    כאילו שאין לך 2 קטנטנים לדאוג להם, עבודה, סידורים, חם בביה"ח, בן זוג איש קבע שגם כך לא נמצא הרבה בבית ועוזר, וכרגע גם תומך באביו.
    אז גם את צריכה לדאוג למשפ' המורחבת?... על מה ולמה?... זה היה החוזה כשאת ובן זוגך נהייתם זוג?... זה באמת לא מובן.

ותורידי קצת דאגות בקשר לדירה. הרי כך או אחרת, זה יסתדר - כי פשוט אין ברירה אחרת. הרי לגור ברחוב לא תלכו, נכון?...
    ועד 1.9 יש כארבעה חודשים. ארבעה חודשים זה זמן מספיק על מנת למצוא דירה אחרת, לחתום על חוזה, להעביר דברים, להתבסס בה ואף להרגיל את הילדים.

נראה לי שפשוט, אולי קצת עברת את סף ההכלה של הדברים, והכל נראה לך מאד גדול עלייך, ודרמטי. זה בסדר, זה קורה לנו במצבי לחץ. אמרי לעצמך שזה בסדר, את בלחץ כרגע והכל נראה גדול ומפחיד ודרמטי. אבל כשתתמודדי עם זה במציאות, זה יהיה הרבה פחות נורא...

שרון.

• לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • וואוו מאמי!!! באמת נשמע קשה

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • הדס

• יואווווו איזה קריז

אבל כמו שאמרה נטע -= הכל לטובה! יכול להיות שהדירה שלו תשב בשוק ואף אחד לא יקנה...היום המצב מאד קשה......

בהצלחה מאמי
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • ועוד משהו קטן - אם יש לכם אפשרות שימו בצד כל חודש קצת כסף בשביל ההובלה...
  • גם אנחנו בסיטואציה דומה בקשר לדירה ...
    באמת לא קל קבלי
    אהוד
    עידן
    אני :)
    יום נישואים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה