תעזרו לי לבחור מנשא... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתלבטת מאוד בין מנשא לופיקס למנשא צמד
    היתרון של הלופיקס- אין בכלל שום סוג של קשירה, החיסרון- מגיע במידות, אותו מנשא לא יתאים גם לי וגם לבעלי
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
10 תגובות
עמוד 1
  • אני ממליצה על בייבי ביורן
    אני מאוד מרוצה!
  • את הבייבי ביורן אני אקבל מגיסתי אבל אני רוצה להתחלה כשעוד אי אפשר לשים ב-בייבי ביורן
    חוץ מזה אני רוצה מנשא שאפשר להניק בו...

לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
  • הראשון נראה טוב יותר

אני אישית העדפתי בהתחלה את המנשארי...

• ללירון יש את הלופי היא מאוד מרוצה תדברי איתה
    את בוחרת מידה אבל אמרת שזה רק להתחלה אז מה אכפת לך שזה יתאים רק לך
    אחרי זה תעברי למנשא השני
    אני משתמשת במנשא רק ליציאות קצרות כמו טיפת חלב, סופר ולקחת את אוראל מהגן. ככה שזה לא עובר את השעה אז תתזמני לך שתניקי לפני ואז תצאי עם המנשא
  • אולי כדאי לך לחכות עם זה עד הלידה ואז אפשר להזמין את אתר המנשאים הישראלי הביתה והם מביאים לך כל מיני מנשאים ותראי מה הכי נוח לך עם התינוקת

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אני יודעת להמליץ בחום על הבייבי ביורן! מנשא מושלם מבחינתי ולא מסורבל..יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• וואי יעל מעולה! לא ידעתי שיש אופציה להזמין אותם עם כמה מנשאים ואז לבחור
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
  • לדעתי זה באיזה שהוא תשלום (איזה 100 שקל), אבל בכל מקרה עדיף לך לבדוק שנוח לך לקחת את התינוקת עם המנשא ושנוח לתינוקת

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • איזה מגניב שהם נותנים לנסות אפילו תמורת 100 שקל.
    השני נראה לי תאמת יותר טוב אם את אומרת שלא יתאים לך ולבעלך.
    אני רוצה לקנות עכשיו עם שקד לא היה לי ובעלי חופר לי לא ולא ולא בשביל זה יש עגלה אוףףףףףף משתמש בכל מיני תירוצים מסוכן ואת לא תוכלי לסחוב וכו

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• אני מתה על המנשארי..
    אני לא מסתבכת עם הקשירה שלו בכלל, וזה מה שטוב- שהוא יכול להתאים גם לי וגם לבעלי, או לכל אחד אחר.
    אני אוהבת את ה-מלא בד.. ואת האופציות השונות לנשיאת התינוק,
    חוצמזה שהוא לא כזה יקר כמו המנשאים האלה!!

וגם אפשר להניק איתו, אני אף פעם לא ניסיתי אבל שמעתי מחברות שאפשר..

מאלו ששמת- לא יודעת!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה