שאלה - סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, אתן מכירות את המצבים שהילד עייף ברמות קשות (חזרתם מאוחר או לא ישן צהריים או כל סיבה אחרת) ומתנהג בצורה נוראית? פשוט בא לכן לצרוח?
    אבל אתן מבינות שזה בגלל העייפות.

מה אתן עושות במקרים כאלו?

כועסות?
    מענישות?
    עוזבות את הילד עד יעבור הזעם (שלו, לא שלך
7 תגובות
עמוד 1
  • את האמת אצלנו לא קורה מצב כזה שליאבי עייף

• היית אצלנו אתמול?
    איך את יודעת???

אין מה להעניש, אני נוהגת לעזוב אותן עד שתרגענה, אין גם מה לדבר, חזרה לשפיות (רק אם זה מעייפות) ריצה בבית/סיבובים על השטיח/העברת הראש מהר מהר מצד לצד - זה מעורר בדוק למדי(שהם עושים לבד כמובן)/אם יש תוכנית בטלויזיה שאני יודעת שתעשה את העבודה/, ממתק שיחדיר קצת סוכר לדם, גם אם זה לזמן קצרצר רק כדי שתירגענה/אמבטיה-מקלחת.

ויודעת מה? מה שעוזר לי מאוד זו הידיעה שזה ייגמר לפחות שעה וחצי לפני הזמן הרגיל (אתמול ב18:30 הבית דמם!)

• לוקחת נעל ומראה לו מזה

מצטרפים ל YES 072-2514350 מספר ישיר אליי ללא המתנה
  • במצב כזה, אם זה בתהליכים של השכבה (אוכל, מקלחת וכו') פשוט ממשיכה את התהליך תוך כדי הבכי / ההתנהגות הרעה, בלי לנזוף יותר מדי.
    זאת לא אשמתה שהיא הגיעה לגבול העייפות, אני מנסה לקצר את הפרוצדורות ולהשכיב כמה שיותר מהר.

• חחחח גם אצלנו זה קרה פעמיים השבוע.....בכי מטורף בזמן ההכנות לשינה שנבע מעייפות....האמת, אני כבר התרגזתי עליה. בעלי פשוט לקח אותה וקילח אותה תוך כדי הבכי. היא ואורי נכנסו למיטה בשמונה (חצי שעה מוקדם מהרגיל) ותוך דקה השתררה דממת אלחוט!!

אמנם אני כעסתי אבל זה ממש לא מועיל, לדעתי או שצריך להתעלם במידת האפשר או פשוט להמשיך במה שעושים למרות הבכי....
    המצבים האלה משאירים אותי קצת חסרת אונים

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • תלוי במצב העייפות שלי
  • ילד עייף זה ילד קשה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה