איחור במחזור ובטא נמוכה מ-2 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דוקטור.

המחזור שלי מאחר ביותר משבוע. אתמול ביצעתי בדיקת דם ובתשובה באתר האינטרנט של הקופ"ח נכתב שהבטא נמוכה מ-2.
    אני מניחה שזה אומר שאין היריון?

יש לציין שהמחזור שלי מאז ומתמיד (ללא גלולות) סדיר מאוד- מגיע כל 28 יום, מעולם לא הקדים או איחר.
    יחד עם זאת, לפני חודש, בשל דימום שסבלתי ממנו במהלך החודש, גילה הרופא שלי שיש לי מיומה ברחם. הוא נתן לי כדורים שהפסיקו את הדימום. כעבור 10 ימים שסיימתי את הכדורים קיבלתי את המחזור הרגיל. זה היה המחזור האחרון שלי והיום הראשון שלו היה לפני 5 שבועות ויומיים...
    יש להוסיף שבחודש האחרון קיימתי ניסיונות אינטנסיביים להכנס להיריון...

מה דעתך? יכול להיות שאולי בכל זאת אני בהיריון?
    אם לא- מדוע המחזור שלי לא הגיע?

רינת
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רינת

את מניחה נכון, זו בדיקה שלילית, שמלמדת כי אינך בהריון.
    יש פעמים בחיים שהווסת מאחר ואיננו סדיר - לרוב אין לזה משמעות, במידה וזה משהו שחוזר על עצמו אפשר לבדוק ולגלות לכך סיבות שונות - בד"כ הורמונליות.
    האפשרות שאת בהריון היא נמוכה לאור הבדיקה השלילית.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה