לבנות שהאינטרנט/הפורום נתקע להן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גם אני סבלתי מהתופעה הזאת הרבה זמן, עד שגיסי המליץ לי להוריד את הסרגל של MAKO.
    אכן הורדתי את הסרגל ועל הדרך את כל הסרגלים המיותרים, ופלא: האינטרנט זורם הרבה יותר טוב!!! גם הפורום!

אז אם יש לכן את הסרגל, אני ממליצה להוריד אותו ולנסות את מזלכן
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
8 תגובות
עמוד 1
  • וואללא? באחריותך אני מנסה
  • אני מצאתי פיתרון יותר טוב - ניקיתי אתמול את המחשב ממיליוני הוירוסים שתקפו אותו כי אני גאונה ולוחצת על קישורים מפגרים בפייסבוק

• האמת שמאז שהורדתי את הגוגל כרום הפורום זז יותר טוב אצלי, עדיין יש מצבים שהוא נתקע לאורך זמן, אבל לרוב הוא זז טוב יותר...

• כשגלשתי באקספלורר, האינטרנט היה תקוע ואיטי, כשעברתי לפיירפקס זה עזר מאוד (עדיין לא 100%)

~ יולי ~
  • מזה סרגל של מאקו?
    את מתכוונת לעמוד "קפה"? (עם כל הלוגואים?)
    נטלי
  • נטלי
    מי שמתחברת למאקו, האתר של קשת, זה מתקין לה אוטומטית את הסרגל כלים שלהם למעלה, עם שאר סרגלי הכלים. זה סרגל כבד שמאט את האינטרנט מאדדדדדדדדד

• יש לי את הסרגל של מאקו ועדיין ניתקע לי כל הזמן
    ממש מעצבן
    [url=http://www.postimage.org/]
  • קרן
    הכוונה לבטל את הסרגל לא להתקין אותו...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה