היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כשהן באות אליי בוכות אמא היא עשתה לי ככה, אמא היא עשתה לי ככה, אני שולחת אותן לחדר להסתדר עם עצמן. משתדלת לא להתערב במריבות ביניהן, אלא אם אני רואה ממש חוסר צדק ביניהן...
בוקר טוב מתוקונת
למה הודעה אחרונה? לפחות רואים שמישהו חי עדיין בפורום הזה
לא קורה???????????? יש רגעים שבא לי פשוט ללכת מהבית ושישברו את הראש.
טוב לדעת שיש את זה גם בין בנות ולא כמו שאומרים"מה את רוצה הם בנים"
את לא היחידה "שעפה עליהם" בחיים שלי לא חשבתי שאני אצטרך להרים את הקול שלי.
אני נותנת להם להתווכח , להרביץ אחד לשני עד שזה מגיע לבכי ובאים אליי ואז אני מסבירה כי אני חושבת שלעטוף בצמר גפן ולהפריד ישר כוחות זה לא הפתרון הם צריכים ללמוד לעמוד על שלהם גם בבית וגם כלפי העולם האכזר בחוץ.
אם זה נעשה אלים במיוחד
לא קורה לי בכללל שליאבי מנסה לפרק /לנשוך את איתי אני כבר חושבת על מה שיהיה לי עוד שנה +
אני בהתחלה הייתי מתעצבנת וישר מפרידה כוחות. היום נותנת להם להסתדר עד שאני רואה טיפה ראשונה של דם ואז מפרידה כוחות....
אמנם יש לי רק ילד אחד אבל יש לי אחיין בן 6 שהם נפגשים המוווון בזמן האחרון אחיין שלי מקניט את עידן ומציק לו ועידן ממש לא נשאר חייב ישר מתנפל עליו ומרביץ לו אני משתדלת לא להתערב אבל תכל'ס הוא כפול ממנו בגיל!!! זה לא הוגן!!! הכי מעצבן אותי שהוא מקניט אותו וקורא לו בשמות גנאי לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
זו באמת הייתה ההודעה האחרונה שלך להיום?... בשמונה וחצי בבוקר?... חרוצה.
מוכר מאוד אני גם לא מתערבת בהתחלה דביר היה מציק למוריה כדי שהיא תבכה אמא ואני אמרתי לה תסתדרי ואז היא למדה להחזיר לו אז הוא לא מתקרב אליה