משהו שרק אני לא מבינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני קוראת כאן הרבה על גמילות ממוצץ ומבקבוק
    אני לא מבינה למה צריך לגמול ילד ממוצץ?? באמת שמישהי תסביר לי,
    אני נותנת לזמן לעשות את שלו ,הרי הילדה שלי לא תתחתן עם מוצץ
    סמדר אוטוטו בת 5 ,היא הבינה לבד שמוצץ לא מתאים לילדה בגיל שלה, אז בגן היא בלי מוצץ כמובן, אבל כשהיא נחה בבית אחרי שהיא חוזרת מהגן -היא לוקחת את המוצץ וכמובן בלילה היא ישנה רק עם מוצץ, זה לא מפריע לי בכלל. היא הבינה לבד שבבית מותר מוצץ ובגן -לא.
    אז למה צריך לגמול ילד ממוצץ ,שהוא יבכה ויהיה לו קצת קשה??
    ועוד עניין לא מובן לי ,למה לגמול מבקבוק מטרנה? סמדר שותה בקבוק מטרנה אחד ביום -בבוקר ואני מאוד מרוצה מזה כי המטרנה עשירה בויטמינים ,בכל אופן נראה לי עדיף על כוס חלב.
    וכשנטע בוכה או עצבנית -בקבוק מטרנה חם מאוד מרגיע אותה, אז למה לגמול??
12 תגובות
עמוד 1
  • בגיל 5 בקבוק? מוצץ?
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • עד איזה גיל לא תתערבי? אם נניח בגיל 12 סמדר עדיין תישן (רק תישן) עם מוצץ גם לא "תגמלי" אותה?

לא כל ילד יהיה מוכן להפרד מהמוצץ ומהבקבוק גם אם החברה אומרת לו שהוא צריך (יש כאלו שמוצצים אצבע עד גילאי 20 ו30)

לגבי מטרנה - סתם יקר - אם אוכלים ארוחות מאוזנות אין בזה צורך.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • מוצץ- כי זה ממש לא בריא לשיניים!!
    אנחנו קיבלנו הוראה מרופאת שיניים להוציא מוצץ.. כמובן שלא עשינו את זה באותו רגע שהיא אמרה לנו, זה היה תהליך אבל אז זה התחיל!
    חוצמזה שזה מפריע לדיבור, ולא תמיד אפשר להגביל מוצץ רק לשינה והילד רוצה אותו כל הזמן!!
    וגם- אני חושבת ככל שהגיל גדול יותר רפלקס המציצה שהוא מולד נהפך להרגל, וכשתרצו לגמול אותה ממוצץ היא תתחיל למצוץ אצבע וזה- לא נגמר!!
    אולי לא, ויכול להיות מאוד שאני טועה, אבל זו דעתי..

מטרנה- גם כי זה יקר!!
    וגם כי זה לא כ"כ בריא לשתות מבקבוק כשהם גדולים,
    יש את השוקו הזה של מטרנה שאת יכולה להכין בכוס.. נראה לי ששם יש גם ויטמינים של גדולים יותר..
  • גיל 5 מוצץ?

לגמול צריך כי זה לא טוב לשיניים...מניסיון....המוצץ של שיראל עלה לי 12 אלף שח אורטודנט בשלב מאוחר יותר
  • מוצץ בגיל 5?
    בקובוק בגיל 5? כזה עם פטמה?
    לדעתי זה טיפטיפה מאוחר...
  • ובשביל מה לגמול מחיתול?
  • במקרה שלי גמילה מבקבוק מטרנה היתה בשלב מאוד מקדם , לדעתי הוא לא סבל את זה , מה שהיה כן זה שתית מים מבקבוק אבל גם עם זה סיימנו אחרי החלטה משופת שבקבוק מים מינרלים עם פקק ספורט מתאים לילדים גדולים . אצלי הוא אוכל עם מזלג וסכין , לפעמים מבקש עזרה בחיתוך השניצל אבל בינו די זרמתי איתו ונצלתי הזדמניות - התחילו לגדול שיניים בגיל שנה זה הפריעה הוא זרק מוצץ (למרות שהיה צמוד עליו מיום שנולד כי היה בטיפול נמרץ איזה 3 ימים ושם נתנו לכולם ) פשוט לא החזרתי . הדבר היחיד שדי ננתי לטבע לעשות את שלו זה גמילה בלילה , פשוט הבנתי שבגמילה הרגילה הוא עדיין לא היה בשל פיזיאולוגית להגמל מטיטול בלילה . ובסופו של דבר הוא פשוט נגמל לבד . מה עוד שמדובר כבר בילד גדול שמשחק במשחקי מחשב כמו PSP אז לעשות את זה עם מוצץ בגיל 5 ?

http://www.holdthatpic.com/
  • תראי גם אני היתי בדעה שלך ... אבל...
    הבן הגדול שלי מאוד אהב את המוצץ, ובגיל 3 שמנו לב שהשיניים התכסו לגמרי במשהו צהוב, זה היה אבנית, וגם הצורה של השיניים קיבלה את הצורה של המוצץ
    הרופא הסיר את האבנית, 2 טיפולים, לא נעים במיוחד, ואמר לא לתת מוצץ ובקבוק יותר
    גמלתי אותו תוך יומיים, חשבתי יהיה קשה, אבל היה קל ממה שציפיתי
    עכשיו השיניים לבנות, הצורה נשארה אותה צורה מה לעשות,
    וגם.. הוא דיבר מאוד לא ברור ועכשיו בלי מוצץ, ברוך ה' יש שיפור גדול בדיבור
    הוא גם שתה מטרנה עד גיל 3.6 ולא אכל כ"כ טוב, אז אמרו לי להוריד את המטרנה כי זה מיותר בגיל שלו. בקיצור, עכשיו הוא בן 3.8 ללא מטרנה ללא מוצץ יש שיפור בהרבה דברים
    You're my heart, you're my soul

• "אף אחד לא מתחתן עם מוצץ וחיתול" זאת טענה נכונה כשלעצמה... אבל
    נראה לי שכדאי ללמוד להירגע ולהירדם בלי מוצץ ובקבוק עוד לפני החתונה

• אין לי יותר מידי מה להוסיף.
    כבר אמרו לך הכל.
    עדן גמלה את עצמה לפני שנה מסימילאק אבל המשיכה לשתות מים ושוקו מבקבוק.
    לפני כמה זמן קנינו לה בקבוקים קטנים של מי עדן ומאז היא שותה איתם את המים ושוקו בכוס.
    בקשר למוצץ, היא כל היום בגן הייתה בלי מוצץ, אז בשביל מה היא צריכה בבית מוצץ?
    התכוונתי לתת לה את המוצץ בלילות אבל היא פשוט לא ביקשה אז זרמתי עם העיניין.
    בגדול התכוונת לחכות עד גיל 3 כדי לגמול אותה מזה אבל הבנתי שאין טעם לחכות.
    את אומרת שאת לא מבינה למה לגמול את הילדים מבקבוק ומוצץ וכמו שאת רואה אנחנו לא מבינות איך זה שילדה בת 5 עדיין עם מוצץ
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • האמת שגם אני לא מבינה את זה אבל עושים מה שמקובל שאחרים לא ילעגו..

אהוד
    עידן
    אני :)
    יום נישואים

• ענו לך כאן אחלה תשובות. אני חושבת שמיצו את כל הנקודות

אני רק חייבת להגיב על המשפט שלך "אז למה צריך לגמול ילד ממוצץ ,שהוא יבכה ויהיה לו קצת קשה??"

מה קרה? אסור שיהיה להם קצת קשה? איך הם ילמדו להתמודד עם דברים אחרים, קשים הרבה יותר?

זה כ"כ נורא שקשה להם? ומי אמר שהגמילה תהיה קשה? יש כאלה שזה עובר אפילו די בקלות
    תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה