עשיתי עוד זריקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למי שזורת התחלתי זריקות פרוגסטרון בגלל לידה מוקדמת ובשבוע שעבר התחלתי בערב וביום למחרת להרגיש כאבים מטורפים באיזור הזריקה והרופא לא היה מוכן להחליף לי לנרות בטענה שהזריקות יותר אפקטיביות ושאני ינסה עוד פעם וגם טען שמי שהזריקה לי לא יודעת להזריק בקיצור היום הלכתי שוב לקופה בלב כבד ולמזלי נפלתי על אחות אחרת וממש התחננתי לפניה שהיו לי כאבים ממש חזקים ושתהיה עדינה איתי בקיצור היא היתה מאוד עדינה ובנתיים לא כואב לי כלום ואני מקווה שימשיך ככה
    אפילו שאלתי אותה לשמה כדי שבשבוע הבא אני אבקש רק אותה ולא מעניין אותי

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

8 תגובות
עמוד 1
  • תרגישי טוב ממי, ואל תשכחי מה חשוב

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• מזל שנפלת על מישהי טובה
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!

• ומתי ילדת את שקד??

לא זכרתי בכלל שהיתה לך לידה מוקדמת..
    חוששים כבר בשבוע כזה? או שנותנים ליתר ביטחון?
    קודם- שיהיה בהצלחה ושיהיה הריון שלם ובריא!

ובקשר לזריקה- נשמע באמת כואב כשלא עושים את זה טוב..
  • טוב עשית!

בהצלחה מאמי
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • הנה אני מעדכנת - זה עבר בשלום ובאמת חוץ מטיפונת כאבי ראש לא כבא לי הפעם ובשבוע הבא אני פשוט הולכת לעמוד על שלי שאני רוצה רק אותה!!!!
    פעם שעברה כל כך כאב לי התחת שלא יכלת ללכת ולא לשכב ולא כלום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה