טיפת חלב ובדיקות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פעם אחרונה שהיינו בטיפת חלב הייתה בגיל שנתיים
    וזכרתי שלקראת גיל 3 צריך לעשות בדיקת עיניים
    פתחתי עכשיו את הפנקס חיסונים לראות אם רשום שם משהו
    ויש פתק לקבוע תור לרופאה שלהם בגיל שנתיים וחצי...
    נראה לי מיותר לא??? אתן לקחתן?
    הוא ראה שני רופאים בחורף האחרון, אמנם כי היה חולה אבל אם היה משהו לא בסדר הם כבר היו שמים לב לא?
    ובקשר לבדיקת עיניים לא רשום כלום אני פשוט אקבע לו תור בקופ"ח...

לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • אני עשיתי לשחר בדיקות ראיה אצל רופא עיינים בטיפת חלב הוא לא שיתף פעולה והוא באמת מרכיב עכשיו משקפיים

• בקשר לבדיקת עיניים- לא להקשיב לכל מה שמקשקשים בטיפת חלב:
    בטיפת חלב אמרו לי שיש פזילה וללכת לרופא,
    הגעתי לרופא והוא אמר שאין שום פזילה ושום נעליים.
    מה שכן- בהחלט לקבוע את כל התורים- אני לא מפספסת שום בדיקה, הכל לפי הספר.
  • אני קבעתי ללהב רופאת עיניים עכשיו לקראת גיל 3 - אבל אצלנו זה מעקב חוזר בגלל צבע העיניים שלה
    חוץ מזה אני אמורה ללכת איתה לטיפת חלב?

• אין לי מושג, כי מאז ששקד נכנס למכון להתפתחות הילד, לא הלכתי לטיפת חלב, אלא רק בשביל החיסונים.
    את שאר הבדיקות (בדיקות ראיה ושמיעה) שלחו אותנו לעשות ממכון להתפתחות הילד.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לא שלחו אותי לשום בדיקת ראייה...
    אני צריכה לקבוע לה?

לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • מהחיסון האחרון שהיה לא הלכתי גם לא לרופא התפתחותי שלהם ובטח שלא לרופא עיניים דרכם דנדוש מספיק במעקבים אז לא צריך גם אותם על הראש
    לדנשו יש מעקב של שני רופאי עיניים גם ככה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה